Çavuşoğlu: Yücel Alanya için doğru tercihtir!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Alanya'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kahvaltıda MHP ve Ak Parti teşkilarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile bir araya geldi.

Çavuşoğlu: Yücel Alanya için doğru tercihtir!

Bir dizi temaslarda bulunmak için Alanya'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ak Parti İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği kahvaltıda MHP ve Ak Parti teşkilarının yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile bir araya geldi.

11 Şubat 2019 Pazartesi 03:57
Çavuşoğlu: Yücel Alanya  için doğru tercihtir!

Programda konuşan Bakan Çavuşoğlu, Alanya'da Başkan Yücel'in güzel hizmetler yaptığını belirterek: "Bu hizmetleriyle bizim tabanımızın da sempati ve sevgisini kazandı. Sadece ittifakın ortak adayı olduğu için değil, bugüne kadar hizmetlerinden dolayı gönül rahatlığıyla Adem Murat Yücel'i sonuna kadar destekleyeceğiz, sonuna kadar yanındayız. Alanya için doğru tercih Adem Murat Yücel'dir" dedi. 


Cumhur İttifakı’nın ortakları AK Parti ve MHP kanadı kahvaltıda bir araya geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun da katıldığı buluşma kahvaltısında İttifak’ın önemi vurgulandı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hasta Yakınları Sosyal Tesisi ve Cenaze Hizmetleri Birimi’nin açılış programının yanı sıra bir dizi ziyaret için ilçeye gelen Dışİşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu MHP İlçe Teşkilatı ile kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmaya AK Parti Antalya Milletvekilleri İbrahim Aydın ve Atay Uslu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Toklu, MHP Alanya İlçe Teşkilatı Mustafa Türkdoğan’nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

“BURADAKİ FOTOĞRAF ALANYA’DAKİ GÜCÜMÜZÜN GÖSTERGESİDİR”

Programda ilk olarak konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Ak Parti ve MHP'nin başlatmış olduğu Cumhur İttifakı, bugün geldiğimiz 31 Mart Yerel seçimleri öncesinde de devam etmektedir. Nasıl ki önceki süreçte birlik, beraberlik içerisinde ülkenin menfaati, ülkenin bekası ve ülkenin geleceği için oluşturmuş olduğumuz bu birlikteliği inşallah 31 Mart yerel seçimlerinde de hem Alanya'da, hem Antalya'da hep birlikte çalışarak birlikteliğimizi en üst seviyeye taşıyacağız. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatları ile Alanya Belediye Başkan adayımız olarak ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız olarak inşallah bu seçimi de hep birlikte çalışarak hem Alanya'da Sayın Başkanımız Adem Murat Yücel'i, hem de Antalya'da sayın Başkanımız Menderes Türel'i, en yüksek oyu alarak zafere ulaşması noktasında bu seçimde birlikte, beraberliğimizi göstererek Alanya'dan en güçlü desteği vereceğimizden şüphem yoktur. Büyükşehir Yasası ile başlayan süreçte kırsala yapılan hizmet noktasında elimizin nasıl güçlendiğini gördük. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem Alanya'da hem Antalya'da hizmetlerimiz artarak devam edecek. Cumhur İttifakı ruhuna uygun bir şekilde kazanmış olduğumuz bu zaferi, inşallah çalışmalarımızla da sürdüreceğimize şüphem yoktur. Bugün buradaki bu fotoğraf hem Alanya'da ki gücümüzün, hem de Alanya'da ki gücümüz ile Antalya'ya ne kadar kuvvetli bir destek vereceğimizin göstergesidir. İnşallah önümüzdeki hafta ayrı ayrı yaptığımız teşkilat çalışmalarımızı birlikte yaparak, daha güçlü, daha diri bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” Diye konuştu.

“ALANYA’DA REKOR OYLA ÇIKACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’da  Alanya’dan rekor oy alacaklarını söyledi. Türkdoğan, “Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır diyerek Cumhur İttifakı, millet aklı sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda, inşallah 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde  Antalya Büyükşehir Belediyesi'nde adayımız Sayın Menderes Türel, Alanya'da da mevcut Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel beyefendi Cumhut İttifakının ortak adaylarıdır. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyin ortak talimatlarıyla bizler, Ak Parti ve MHP olarak herşeyi bir tarafa bırakarak samimiyetle Cumhur İttifakının başarısı için çalışmak zorunda olduğumuzu ve bu seçimlerde hem Antalya Büyükşehir'de hem de Alanya'da rekor oyla çıkacağımızın sözünü veriyorum. İnşallah bizler Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak üzerimize düşeni yapacağız. Artık bu birliktelik Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi 'Pazara kadar değil, mezara kadar." Ülkemizin ve milletimizin de bekası için, büyük, güçlü Türkiye idealimizin gerçekleşmesi için devam edecektir". Şeklinde konuştu. 

“BİRLİK OLMALIYIZ”

Kürsüye, çıkan Antalya Büyükşehri Belediye Başkanı Menderes Türel sözlerine birlik vurgusu yaparak başladı. Türel, “ Öncelikle bu gün Alanya’da böyle güzel bir ortamda birlikte olmaktan dolayı çok memnunum. Aslında bu güzel ortam için lafı çok uzatmaya gerek yok birlikten kuvvet doğar. Türkiye’nin üzerine oynanan hain senaryoların adeta bu ülkeyi bölmek ve parçalamak için her şeyi yapanların olduğu ortamda bizlerin de dikkatli olmamız bir ve beraber olmamız gerek. Bir olduğumuzda Antalya’mızın Türkiye’mizin sorunlarını aşabileceğimize hiç şüphe yoktur. Sayın Devlet Bahçeli’nin ir sözünü çok önemsiyorum. Kendileri ‘Türkiye eğer Suriye gibi olacaksa biz Antalya, İstanbul, Ankara belediyelerini kazansak ne olur kazanmasak ne olur. ‘ Bir ülkede huzur yoksa o ülkede hiçbir şey yoktur. Devletin Bekası için kurulan Cumhur İttifakı’da bu ülkenin geleceği için emin adımlarla yoluna devam ediyor. Pazara Kadar değil mezara kadar sürecek.” Diye konuştu. 
“ADEM BAŞKAN ÇOK BAŞARILI”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başarılı çalışmalara imza attığını da ifade eden Türel, “ Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in yapmış olduğu başlarılı yerel yönetimini siz biliyorsunuz ben bunları anlatacak değilim. Bu başarı ittifak ile daha da büyük noktalara gidecek. Adem başkan ile birlikte neredeyse bir milyar liralık yatırım gerçekleştirmişiz. 2013 senesinde 5 Antalya’nın merkez ilçesi hariç 14 ilçesinin tüm mahalle ve köylerine il özel idaresi aracılığı ile yapılan yatırm sadece 10 milyon TL idi. Nereden nereye.  Müthiş bir yatırım gelmiş.” Şeklinde konuştu. 

“ANTALYA TARİHİNİN EN ŞANSLI DÖNEMİNİ YAŞIYOR”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  “ Alanya’nın çöpünden elektrik elde edeceğiz diye konuşanlara 5 – 6 sene önce kimse inanmazdı bugün gerçek oldu. Çöp altın olacak demiştik işte oldu. Türker’de tesisimizi tamamen bitirdiğimizde bu çöpten üretilecek elektrik miktarı 24 bin eve yetecek düzeyde olacak. Sayın bakanımızın çok önemli destekleri ile katlı köprülü kavşaklar ile tanışması bizim için şereftir. 16 kilometrelik yeni yolun 3 kilometresini bitirdik. 2019 da tamamlayacağız. Alanya’daki sahilde sıkışıklığı rahatlayacak. Bizler şimdi seçim dönemindeyiz bu dönemde Alanya’ya da geleceğiz. 2019 Mart ayından sonra yapacağımız projeleri tanıtacağız. Bizler her seçim döneminde kataloglar bastırıp halkla dağıtırız. 2014 senesinde dağıttığımız katalogdaki yapacağım dediklerimizin eksiği yok fazlası var. Rakip adayların seçim kataloglarını incelediğimizde bir 2014’te yapacağız dedikleri taahhütlerin hiçbiri gerçekleşmemiz. Biz yaptıklarımız yapacaklarımızın referansıdır gururunu yaşıyoruz. 31 Mart çok önemli hem yaptığımız hizmetlerin hatırlanması hem de geçmişte unutulan projelerin hayata geçirilmesi için. Biz hiçbir zaman yerine getiremeyeceğimiz bir sözü vermedik.  Aynı insan hayatı gibi, şehirlerinde şanslı olduğu bazı dönemler vardır. Şehir bu şansı değerlendirirse geleceğe emin adımlar ile yürür. Antalya’mız tarihinin en şanslı dönemlerinden birini yaşıyor. Bunu iyi anlatmak lazım. İttifak görüşmelerinde Alanya en önde yer aldı.” Dedi. 

YÜCEL, “TÜREL’E EN GÜÇLÜ DESTEĞİ VERECEĞİZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise,  “Öncelikle bu güzel ve anlamlı günde birlikte olmaktan şeref duyarım. Hepinizin bildiği gibi ülkemizin bekası ve istikrarı için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin destekleri ile Cumhur İttifakı adayı olarak seçime giriyorum. Cumhurbaşkanımızın da tanıtımda belirttiği gibi pazara kadar değil mezara kadar bu birliktelik seçimlik birliktelik değil daima bir birlikteliktir. Her iki teşkilatımızın da sağduyulu birlikteliği ile omuz omuza çalışacağız. Alanya olarak Sayın Türel’e en güçlü desteği biz vereceğiz. Kenetlenerek uyum içerisinde çalışacağız. Antalya ve Alanya teşkilatlarımız ile bütün çalışmaları birlikte yapacağız. Artık sen ben yok biz varız. MHP ve AK Parti’nin belediyecilik anlayışını birleştirerek hedefe birlikte yürüyeceğiz. 5 Yılda çok büyük hizmetler yaptık. Eksiklerimiz de vardır. Ancak birlik beraberliği bozmadan başarılı bir seçim çalışması yürüteceğimizden eminim. “ Diye konuştu. 

“SEÇİMİ KAZANACAĞIZ”

Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da öncelikli olarak ittifak vurgusu yaptı. Çavuşoğlu, “Seçimi kazanacağız” dediği konuşmasında, “Seçim kampanyamızın hemen başında özellikle burada sizlerle Cumhur İttifakı’nın mensupları olarak bir araya gelmek istedik. Bu İttifakının önemini sizler biliyorsunuz.  Ama maç bu ittifakın önemini bir kez daha buradan vurgulamak. Önümüzdeki seçimlerde bu ittifak çalışmasının önemini birlikte paylaşmak için buradayız. bu ittifaka sadece bir seçimi kazanmak olarak bakmamamız gerektiğini de unutmamamız lazım. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli neden bu ittifakı oluşturdu? Hedef neydi?Bu aklınızdan çıkarmamanız lazım. Bundan sonrada hedefimizin ne olduğunu hiç unutmamamız lazım. Ona göre çalışmamız lazım. Önümüzdeki seçimi kazanacağız. Hem de inşallah büyük zaferler kazanacağız. Milletimizin, Alanya'mızın ve Antalya'mızın zaferi olacak.”Dedi.

“ALANYA NE KADAR GÜÇLÜ İSE ANTALYA O KADAR GÜÇLÜ”
,
Çavuşoğlu, “2023’e çok daha güçlü bir Türkiye olarak girmek istiyoruz” ifadelerini kullandığı konuşmasında,  Alanya ne kadar güçlüyse, Antalya o kadar güçlüdür. Antalya ne kadar güçlüyse, Türkiye'miz o kadar güçlüdür. İnşallah Alanya'da Adem Murat Yücel kardeşimizi tekrar iş başına getirerek, bugüne kadar yaptığı hizmetler ve Büyükşehir’imizin yaptığı hizmetleri birleştirerek Alanya'nın hak ettiği noktaya gelmesi için beraber çalışacağız. Bizde Ankara'dan gelen hizmetleri Alanya'mıza yağdıracağız. Alanya ve Antalya'da seçim kampanyaları döneminde bizim anlatacak çok şeyimiz var. Utanacak hiçbir şeyimiz yok. Biz çünkü hainlerle ittifak yapmadık.  Bu MHP içinde geçerli, Ak Parti içinde geçerli. Biz vatanını milletini sevenlerle ittifak yaptık. Biz ittifakımızı gönül rahatlıyla anlatırız. Bugün Alanya'da Adem Murat Yücel seçim sahasına çıktığı zaman, yapacağız, edeceğiz demeyecek. Yaptık, bunu da yapacağız diyecek. Şimdi bende Adem Murat Yücel'e, Adem Murat Yücel çok iyi hizmet etti, derken sadece bugün ortak adayımız olduğu için söylemiyorum. Adem Murat Yücel ilk seçildiği zamandan buyana açılış ve temel atma törenlerine katıldım ve hizmetlerini de övdüm. Hatta bazı medya kuruluşları Çavuşoğlu, Adem Murat Yücel'i neden bu kadar övüyor, Yücel Ak Parti'ye mi geçecek dediler. Doğru yapanı, çalışanı öveceksin. Benim partimden değilse, bir şeyi güzel yapmış diye bunu inkar edecek değiliz ki. Ben ailemden de böyle gördüm. Cumhurbaşkanımızdan da böyle gördüm. Bugün de gururla söylüyoruz ki evet Adem Murat Yücel Alanya'ya güzel hizmetler yaptı. “ İfadelerini kullandı. 

“ALANYA İÇİN DOĞRU TERCİH YÜCEL”

Çavuşoğlu konuşmasının sonunda ise, “Bu hizmetleriyle bizim tabanımızın da sempati ve sevgisini kazandı. Sadece ittifakın ortak adayı olduğu için değil, bugüne kadar hizmetlerinden dolayı gönül rahatlığıyla Adem Murat Yücel'i sonuna kadar destekleyeceğiz, sonuna kadar yanındayız. Ben hiç bir adaya dil uzatmak için söylemiyorum. Halkımız Alanya'ya kimin hizmet yapabileceğini bilir. Biz diyoruz ki her şeyiyle, Alanya için doğru tercih Adem Murat Yücel'dir. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'de 5 yılda Alanya'mız başta olmak üzere tüm ilçelerimizde çok büyük eserleri hayata geçirdi. Hizmetin ustasıysan, birde Antalya sevdalısıysan bu hizmetler gelir. Bizde arkasında destekçiyiz. Bugüne kadar Adem Murat Yücel'in de bize getirdiği tüm projelere de hep destek olduk. Tıpkı Menderes'e yaptığımız gibi. Ama şimdi inşallah ikisini de belediye başkanı olarak seçtiğimiz zaman iki başkanın dayanışmaları daha da güçlü olacak. Ayrımız gayrımız yok. Sevdamız Alanya, aşkımız Antalya ise, birde davamız ve ülkümüz ortaksa birlikte çalışacağız. Alanya'yı ilklerin şehri yapmaya birlikte devam edeceğiz.” Dedi. - Mert CANTÜRK 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81