Çavuşoğlu ALKÜ'deydi

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ALKÜ’lü öğrencileri stada davet etti.

Çavuşoğlu ALKÜ'deydi

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ALKÜ’lü öğrencileri stada davet etti.

13 Mart 2019 Çarşamba 16:16
Çavuşoğlu ALKÜ'deydi

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen İstihdam ve Kariyer Günleri kapsamında 2’ci günün son etkinliğinde, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu öğrencilerle bir araya geldi.  Kariyer sohbetlerine, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş ve Genel Sekreter Fatih Özdemir’in yanı sıra dekanlar, daire başkanları, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Aytemiz Alanyaspor maçlarına öğrencileri davet eden Başkan Hasan Çavuşoğlu, “Alanyaspor maçlarına gelmek isteyen öğrenci kardeşlerimize kapımız açık. AlanyasporPasoligialmaları yeterli. Pasolig alan öğrencilerimiz stadımıza gelmek istedikleri takdirde maçları ücretsiz izleyebilecekler. Zaten ALKÜ’den maçlarımıza gelen öğrenciler var ve ben bu kişileri de tanıyorum. Daha öncede sizlere bu imkânı tanıdık ve bu süreçten sonra da gelmek isteyen öğrencileri stadımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Programın devamında ALKÜ İşletme Fakültesi Konferans Salonu’nu tıklım tıklım dolduran öğrenciler, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu’na birbirinden zorlu sorular yöneltti. En çok merak edilen sorunun başında ise Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın’ının, sezon sonu takımdan ayrılıp büyük bir takıma teknik direktör olacak mı? sorusuydu.  Öğrencilerin sorularına samimi cevap veren Çavuşoğlu, “Sergen hocamız kalmak isterse tabi ki sezon sonu sözleşmesini devam ettirmek isteriz. Son zamanlarda basının bu konularda yazdığı şeyler var. Şuan için hocamıza gelen bir teklif yok. Hocamızla sezon sonuna kadar sözleşmemiz devam ediyor. Sezon sonu hocamız kalmak isterse, hocamızla yola devam etmek isteriz. Sergen hocamız büyük bir kulübe hoca olmak isterse, sözleşmemiz devam ediyor olsa bile, hoca da büyük bir takıma gitmek istiyorum diyorsa, bize bana müsaade edin derse biz önünü açarız.  Aynı şekilde futbolcularımızda gitmek isterse daha önce yaptığım gibi önlerini açarım. Yeterki tekliflerde dürüst ve samimi olsunlar” dedi.

Efecan’a milli takım gelen bir davetin olmadığına da değinen Çavuşoğlu, “Efecan’a şuana kadar milli takımdan bir davet yok. Davet edilmesini ümit ediyoruz. Efecan gerçekten milli takımda oynamayı hak eden bir futbolcumuzdur” şeklinde konuştu. Efecan’la ilgili transfer sorusuna da açıklık getiren Çavuşoğlu,”Efecan’nın son senesi diye İstanbul’dan iki takım Efecan’la görüşüyordu. Bizde Efecan’la görüştük ve sözleşmesini uzattık. İsteyen varsa sezon sonu kapımızı çalarlar” diye konuştu.

Programın sonunda, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş, Başkan Çavuşoğlu’na “Alaaddin Keykubat Mührünü” takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81