Çavuşoğlu, İçten siyaset'te konuştu

Çavuşoğlu, İçten siyaset'te konuştu

01 Ekim 2017 Pazar 20:35
Çavuşoğlu, İçten siyaset'te konuştu
Çeşitli temaslarda bulunmak için Antalya’ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kepez Ak Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği ‘İçten siyaset’ programında gençlere seslendi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, çeşitli temaslarda bulunmak için geldiği Antalya’da Kepez Ak Parti Gençlik Kolları'nın düzenlediği ‘İçten siyaset’ programında gençlere seslendi. Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in yanı sıra çok sayıda partilinin katıldığı programda konuşan Bakan Çavuşoğlu, siyasette gençliğin öneminden söz etti. Gençlerin aktif siyasete dahil olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bakan Çavuşoğlu, "Antalya’daki gençlerin siyasete olan ilgisi çok iyi. Bu da bizi mutlu kılıyor. Siyaset halka hizmet demektir. Gençlerin de şehrin daha ileri gitmesi için ellerini taşın altına sokuyor olmaları Antalya’mız için büyük şans" dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 01.10.2017 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81