Bu sefer 'gelin' değil 'gidin' dedi

Gözde tatil destinasyonlarının belediyeleri, paylaştıkları mesajlarla vatandaşları oy kullanmak için evlerine dönmeye çağırdı.

Bu sefer 'gelin' değil 'gidin' dedi

Gözde tatil destinasyonlarının belediyeleri, paylaştıkları mesajlarla vatandaşları oy kullanmak için evlerine dönmeye çağırdı.

17 Haziran 2018 Pazar 22:04
Bu sefer 'gelin' değil 'gidin' dedi

Alanya’da Kent Konseyi de 24 Haziran seçimlerine dikkat çekerek tatilcilere çağrıda bulundu. Alanya Kent Konseyi mesajında “ Kıymetli vatandaşlar, tatiliniz de Alanya’yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Alanya’ya yine gelin, her zaman gelin lakin geleceğimiz için, demokrasimiz için 24 Haziran’da oyumuzu kullanıp öyle gelelim. Alanya sizlere dört mevsim kucağını açmaktadır. Demokrasimiz için oy ver” ifadelerin yer verildi. 
 “GELECEĞİMİZ VE DEMOKRASİMİZ İÇİN...”
Marmaris Belediyesi'nin paylaştığı mesajda, 'Haydi artık herkes evine' denilerek, ''‘Tatiliniz için cennet Marmaris’i tercih etmenizden dolayı onur duyuyoruz. Marmaris’e yine gelin, her zaman gelin... Ancak, geleceğimiz için demokrasimiz için lütfen, 24 Haziran’da sağ salim evlerinizde olun, oylarınızı kullanın’ ifadelerine yer verildi.
 “PLAJLARIMIZDA BAKIM VAR”

Sosyal medyada esprili çıkışları ile bilinen Datça Belediyesi ise, ''Dikkat! 24 Haziran'da bütün plajlarımızda bakım var. Ama 25'inde herkesi bekleriz;-)'' diyerek vatandaşları 24 Haziran'daki seçimlerde oy kullanmaya çağırdı.
“BOY VERMEYİN, SANDIKTA OY VERİN”
Bodrum Belediyesi'nin mesajında ise, ''24 Haziran'da Bodrum'da boy vermeyin, sandıkta oy verin.'' denildi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81