Bu para Elazığ'a gönderilen yardım kolisinin içinden çıktı!

Artvin'in Borçka İlçe Belediye Başkanlığı tarafından toplanan yardım kolilerinden birinin içerisindeki ceketin cebinden 10 bin lira çıktı. Zabıta ekipleri tarafından bulunan para, sahibine teslim edildi.

Bu para Elazığ'a gönderilen yardım kolisinin içinden çıktı!

Artvin'in Borçka İlçe Belediye Başkanlığı tarafından toplanan yardım kolilerinden birinin içerisindeki ceketin cebinden 10 bin lira çıktı. Zabıta ekipleri tarafından bulunan para, sahibine teslim edildi.

29 Ocak 2020 Çarşamba 12:02
Bu para Elazığ'a gönderilen yardım kolisinin içinden çıktı!

Artvin'in Borçka ilçesinde, Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için toplanan yardım kolilerinin içinde bulunan ceketten 10 bin lira para çıktı. Zabıta ekipleri ceketin sahibini bularak parayı teslim etti. Paranın sahibi 80 yaşındaki Mahmut Güveli, "Yardım etmek için elimin altında o an gömlek, ceket ne varsa torbaya koydum, helal paraymış bulandan Allah razı olsun" dedi.Artvin'in Borçka ilçesinde, Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için toplanan yardım kolilerinin içinde bulunan ceketten 10 bin lira para çıktı. Zabıta ekipleri ceketin sahibini bularak parayı teslim etti. Paranın sahibi 80 yaşındaki Mahmut Güveli, "Yardım etmek için elimin altında o an gömlek, ceket ne varsa torbaya koydum, helal paraymış bulandan Allah razı olsun" dedi. 

"YİNE OLSA AYNI ŞEYİ YAPARDIK"

Parayı bulan belediye çalışanlarından Orhan Uzunal, "Yardımsever bir vatandaş tarafından belediyemize getirilen eşyaları ayırt ettiğimiz esnada ceketin cebinde bir deste para olduğunu fark ettik. Daha sonra sahibini araştırarak bulduk ve parayı iade ettik. Oldukça mutlu oldu, bize teşekkür etti. Biz sonuçta görevimizi yaptık, yine olsa yine aynı şeyi yapardım" diye konuştu. 

"DÜRÜST İNSANLARLA ÇALIŞMAK BİZİ MUTLU EDİYOR"

Elazığ ve Malatya'daki depremin yaralarını sarma adına bir kampanya başlattıklarını ifade eden Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, "Bu kampanya neticesinde vatandaş evinde ne varsa kendisi giymiyor, bu kış gününde oradaki insanlar üşümesin diye yardımda bulunuyor. Bu anlamda kendilerine teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Biz bu yardımları kutularken arkadaşlarımız eşyaların içinde bulunan ceketten bir deste para çıkardı. Bu anlamda parayı bulan arkadaşlarımıza dürüstlüklerinden dolayı teşekkürlerim sunuyorum. Hemen sahibine ulaştırdık. Dürüst insanlarla çalışmak bizi mutlu ediyor" dedi. 

"DEMEK Kİ PARAM HELALMİŞ"

Paranın sahibi Mahmut Güveli ise, "Evde birkaç ceketim vardı, tabi bunların birinde para. Evde pantolon, gömlek, geçek gibi birçok eşyayı torbaya koyduk belediyeye götürdük. Aradan yarım saat geçti, aklıma geldi. Arkadaşlar daha karıştırmadan bulmuş getirdiler. Demek ki param helalmiş. Bulanlardan Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ElazığYardımParaKoli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81