Bu bölgelerde elektrikler kesilecek

Bu bölgelerde elektrikler kesilecek

28 Temmuz 2017 Cuma 20:30
Bu bölgelerde elektrikler kesilecek
Akdeniz EDAŞ Alanya Bölge Koordinatörlüğü, halka daha kaliteli ve kesintisiz enerji temin etmesi amacı ile yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi tesis çalışması, direk tipi trafonun köşk tipine çevrimi işlerinin yapması ve ağaç kesimi işi yapacağından dolayı ilçenin bazı bölgelerinde planlı enerji kesintisi yapacakr.
Yapılacak enerji kesintisileri şöyle:
28 – 29 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi işi yapılacağından 111315F1_CİVANDERE KABİN çıkışında enerji kesintisi yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Kocaoğlanlı, Tırılar, Çayarası 2 TR, Yaylakonak, Karakese, Cinli, Fakırcalı Mahalleleri ve Boyalı 2 TR, Toslak Mah. Kızılca, Ucanca, Caltesi Merkez, Topanbuku, Emişbeleninin bir kısmı etkilenecektir.
28 – 29 Temmuz Cuma ve Cumartesi günleri 09.00 ile 17.00 saatleri arasında yüklenici firma tarafından yeni hat çekimi işi yapılacağından 111315F1_CİVANDERE KABİN çıkışında enerji kesintisi yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Asmaca Mahallesi, Mahmutseydi Merkez ve Mahalleri etkilenecektir.
29 Temmuz Cumartesi günü 03.00 ile 08.00 saatleri arasında AOB servisi tarafından gerilim düşümü olduğu için alpek kablo çekilerek bölge ayrımı yapılacağından 111127F1 çıkışından enerji kesintisi yapılacaktır. Yapılacak enerji kesintisinden Devlet Hastanesi Hastane Sokak, 320 Nolu Sokak ve 319 Nolu Sokak etkilenecektir.
Çalışmaların erken bitmesi halinde, hatlara belirtilen saatten önce enerji verilebileceği gibi, hava muhalefeti veya başka nedenlerle çalışmadan vazgeçilmesi halinde hatlarda enerji mevcut olacağından, ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
 
Son Güncelleme: 28.07.2017 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81