Beyşehir'de Alanya rüzgârı esti

Beyşehir'de Alanya rüzgârı esti

07 Ağustos 2017 Pazartesi 21:11
Beyşehir'de Alanya rüzgârı esti
Hafta sonu Beyşehir’de gerçekleştirilen 2. Beyşehir Off-Road Şenlikleri’nde Alanya’yı temsil eden Alanya Off-Road Kulübü, S3 ve S5 klasman birinciliği elde ederek kupa ve madalyanın sahibi oldu.
 
Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Belediyesi Off-Road Kulübü işbirliği ile 2. Beyşehir Off-Road Şenlikleri düzenlendi. Beyşehir-Antalya Karayolu'nun 5'inci kilometresindeki Maden mevkisinde yer alan parkurda düzenlenen off-road yarışlarına, Türkiye'nin çeşitli illerinden yarışmacılar katıldı. Beyşehir'e gelen çok sayıda arazi aracı pilotu, özel parkurda farklı klasmanlarda yarışarak birbirlerine üstünlük sağlamaya çalıştı. Yarışlar esnasında araçların parkurdaki rampalarda tekerleklerin yerden kesilmesi, suyla doldurularak balçığa dönüşen kesimlerde verdiği mücadele, renkli görüntüler oluşturdu.
Yarışlarda, S1, S2, S3, S4, S5 ve bayanlar kategorilerinde dereceye girenlere kupaları şenlik sonunda düzenlenen törende verildi.
Beyşehir’de 2.’si düzenlenen Off-Road Şenliklerinde Alanya’yı Alanya Off-Road Kulübü temsil etti. Geniş bir katılımla yarışmada yer alan Alanya Off-Road Kulübü, S3 ve S5 klasman birinciliği elde ederek kupa ve madalyanın sahibi oldu. Alanya Off-Road Kulübü’nden Hamdullah Öztekin S5, Ahmet Tattır S3 klasmanında 2 dakika 32 saniye ile birinci oldu. 
Alanya Off-Road Kulübü Başkanı Hatıp Mehmet Yılmaz, “Birlik beraberliğimizi Türkiye’nin 4 bir yanında gösterip memleketimiz Alanya’nın en iyi şekilde tanınmasını sağlamaya devam edeceğiz. Gittiğimiz her türlü off-road etklinliklerinde örnek davranışlarla elde ettiğimiz sonuçlar doğrultusunda kulübümüz daha iyi yerlere gelecekdir. Bu etkinliğe Alanya Off-Road ailesi olarak katılan kulüp üyelerine birlik beraberlikleri için teşekkür ediyor, bizleri yalnız bırakmayan gerek sosyal medyadan takip eden gerekse bizzat bizlerle gelip etkinliğimizde yanımızda bulunan vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyor, canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi. 
Son Güncelleme: 07.08.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81