Beko, ‘Yılın Annesi’ni Seçti

Beko’nun 14. kez düzenlediği ‘Yılın Annesi’ yarışmasının sonuçları belli oldu.

Beko, ‘Yılın Annesi’ni Seçti

Beko’nun 14. kez düzenlediği ‘Yılın Annesi’ yarışmasının sonuçları belli oldu.

13 Mayıs 2018 Pazar 20:17
Beko, ‘Yılın Annesi’ni Seçti

Beko’nun seçmelerini 23 ilde bayileri aracılığıyla toplam 31 noktada gerçekleştirdiği geleneksel ‘Yılın Annesi’ yarışması sonuçlandı. Yarışmada aday olan otuz bir anne Yılın Annesi seçildi.
Alanya’da ‘Yılın Annesi’ ödülünü almaya hak kazanan Ayten Aday Ağar’a Sabaş Beko Bayisi’nde düzenlenen törenle Beko Nofrost Buzdolabı hediye edildi. Beko, bu yıl da ‘Yılın Annesi’ yarışmasıyla, her zaman daha iyisi için emek veren annelerin yanında.
NASIL SEÇİLDİ?

2004 yılından beri organizasyonunu Beko’nun üstlendiği ‘Yılın Annesi’ seçmelerine, gerçekleştirildiği illerde gerek bayiler, gerekse tüketiciler tarafından büyük ilgi gösteriliyor. 
‘Yılın Annesi’ organizasyonunda yer almak isteyen adaylar, bulundukları ildeki Beko bayilerine giderek burada bir anket formu dolduruyor ya da tanıdıkları tarafından aday gösteriliyor.
Beko bayilerinde toplanan anket formları, illerdeki kadın dernekleri, vali, belediye başkanı, emniyet müdürü gibi üst düzey yetkililer ile Beko bayi ve yöneticilerinden oluşan Yılın Annesi Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendiriliyor ve her il için ‘Yılın Annesi’ bu şekilde seçiliyor. - 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81