Bayrama ek sefer

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte, bayram hareketliliği Alanya Otogarı'na yansıdı.

Bayrama ek sefer

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte, bayram hareketliliği Alanya Otogarı'na yansıdı.

02 Haziran 2019 Pazar 22:07
Bayrama ek sefer

Perşembe günü itibariyle başlayan yoğunluk otobüs firmalarının yüzünü güldürdü. Yoğun talep nedeniyle ek sefer koyan firmalar, müşterilerine yetişemezken Alanya Otogarı da dolup taşmaya başladı. 
VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK

Alanya Otogar Müdürü Osman Ertunç, Ramazan Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte hareketliliğin başladığını söyleyerek, "9 günlük Bayram tatili münasebetiyle talepler çok yoğun. Hem gidiş hem de geliş anlamında özellikle şu aralar ciddi bir hareketlilik yaşıyoruz. Alanya'dan başka bir şehre gideceklerin yanı sıra, Alanya'ya gelecek seferler ciddi bir şekilde artış gösteriyor. Talep çok fazla olduğu için de her firmanın ek seferleri var.  Dolayısıyla vatandaşımız mağdur olmayacak" dedi.
'ZAM SÖZ KONUSU DEĞİL'
Bilet fiyatlarındaki zamlarla ilgili de konuşan Ertunç, "Bilet fiyatları ile ilgili  zam söylentileri yaz tarifesi ve kış tarifesi oluyor aslında. Çünkü kışın indirimler uygulanıyor. Şu anda ise yaz tarifesine geçildi. Tabi  yaz tarifesi demek ciddi oranlarda bir artış demek değil. Mesela İstanbul kışın 120 ise şu an 140 lira, aman aman abartı bir durum söz konusu değil" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81