BATI PLAJ İSTİYOR

BATI PLAJ İSTİYOR

08 Ağustos 2017 Salı 19:46
BATI PLAJ İSTİYOR
Konaklı’da muhtarlar ve AK Parti temsilcileri ile toplantı yapan Büyükşehir Koordinatörü Güney, hizmetleri anlatın talepleri dinledi. Halkın rahatça denize girmesini isteyen muhtarlar, Okurcalar ve Türkler arasına halk plajları yapılması istendi. Güney de 5 ayrı yerin belirlenip hizmete açılacağını söyledi. 
 
KONAKLI’YA ÇIKARMA YAPTI
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Koordinatörü Hüseyin Güney, birim amirleriyle Alanya’nın batısına çıkarma yaptı. Konaklı’da başlayan istişare toplantılarının ilkine Konaklı, Payallar, Emişbeleni, Türkler muhtarları, AK Parti Konaklı, Türkler, Payallar Mahalle Temsilcileri, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Asat Şube Müdürü Fatih Uysal, Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ve Mezarlıklar Müdürü Yakup Gök katıldı.  Yaklaşık 2 saat süren toplantıda Güney, önce mahalle muhtarları ve temsilcilerini dinledi. 
5 AYRI HALK PLAJI YAPILACAK
Mahalle muhtarları ve temsilcileri bölgelerinde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarından dolayı Güney’e teşekkür ederek, yeni talep isteklerini dile getirdiler. Muhtarlar, Okurcalar ve Türkler arasına halk plajları yapılması istendi. Yerli halkın rahatça girebileceği 5 ayrı bölgeye plaj isteyen muhtarların talebine olumlu yanıt veren Güney, 2 yerin belirlendiğini ve diğer 3 yerinde belirlenerek hep birlikte halkın hizmetine açılacağını ifade etti. Güney, “Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanımız içinde bulunan Alanya’nın her yerine hizmet götürme gayreti içindeyiz. Batı bölgesine daha da güzel hizmetler getirmeye devam edeceğiz” dedi.
Son Güncelleme: 08.08.2017 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81