Başvurular Ağustos'ta başlıyor

Başvurular Ağustos'ta başlıyor

29 Haziran 2017 Perşembe 23:14
Başvurular Ağustos'ta başlıyor
Kültür ve Turizm Bakanrlığı’ndan yapılan açıklamada Tanıtma Fonu’ndan yararlanmak talebi ile hazırlanan projeleri kabulüne 1 Ağustos’tan itibaren başlayacağgını duyurdu.
 Açıklamada şöyle deniyor:
10/06/1985 tarihli ve 3230 sayılı kanun ile kurulmuş olan Tanıtma Fonu'nun amacı; ülkemizi yurtiçi ve yurtdışında çeşitli yönleri ile tanıtmakla görevli kuruluşların kaynaklarını artırmak, Türk kültür varlığının yayılmasını sağlamak, devlet arşiv hizmetlerini müessir hale getirmek, milletler arası kamuoyunu memleketimizin menfaatleri istikametinde yönlendirmeye çalışmaktır. 
 Bu amaçla projelerine destek sağlanması talebi ile tüm kamu kurum ve kuruluşları, vakıflar, dernekler, konfederasyonlar, federasyonlar, birlikler, şirketler, gerçek kişiler vb. Tanıtma Fonu Kuruluna sunulmak üzere Tanıtma Fonu Temsilciliğine başvuruda bulunmakta. 31/07/2009 tarihli ve 27305 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamu Hizmetlerinin Sunumunda Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik" gereğince Tanıtma Fonu Temsilciliğinin 01/08/2017 tarihinden itibaren proje başvurularını http://tanitmafonu.kulturturizm.gov.tr/ adlı web sitesinden kabul edilecek 
 
Son Güncelleme: 29.06.2017 23:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81