Başsavcı'dan Gazetemize Ziyaret

Başsavcı'dan Gazetemize Ziyaret

07 Kasım 2017 Salı 19:30
Başsavcı'dan Gazetemize Ziyaret
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Haber Alanya Gazetesine iade-i ziyarette bulundu. Emre'yi gazetemiz sahibi Cevdet Zamanoğlu karşıladı. 
 
"HER ZAMAN HALKIN YANINDA OLDUK"
Haber Alanya Gazetesi sahibi Cevdet Zamanoğlu, Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'i konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Alanya'nın turizm başkenti olduğuna dikkat çeken Cevdet Zamanoğlu, gazete olarak her zaman devletin yanında olduklarına vurgu yaptı. Zamanoğlu, "Haber Alanya olarak okurlarımıza doğru ve dürüst habercilik anlayışı ile gazeteyi ve gazeteciliği benimsetmeyi ilke edindik. Her zaman halkın ve haklının yanında olduk. Bundan sonra da aynı çizgide devam edeceğiz" dedi.
"İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ"
Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre ise, yerel basının güçlü olmasının Alanya'nın gelişimi için çok önemli olduğunu söyledi. Basının demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu belirten Başsavcı Emre, " Basın, bireylerin gerçekleri öğrenmesinde ve düşüncelerini ifade etmesinde etkili bir araçtır. Yazar ve çizerleriyle ilçelerin gelişiminde çok önemli bir yere sahip olan yerel basının, halkı bilgilendirme ve kamuoyu oluşturma gibi çok önemli işlevleri bulunmaktadır. Çok da etkilidir. Alanya Adliyesi olarak diğer kamu kuruluşları sivil toplum örgütleri ve halkımızla işbirliği içerisinde Alanya'nın gelişimi huzuru ve güvenliği adına hep beraber el ele gönül gönle çalışacağız." dedi.
"ALANYA'DA BASIN DEVLETİN YANINDA"
Alanya'ya kısa sürede alıştığını da kaydeden Emre, "Zorlu bir süreçten geçen ülkemiz için birlik olmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu konuda basının ve kamuoyunun da devletine sahip çıkan tavır sergilemesi gerekiyor. Alanya'da basının devlet meseleleri konusunda gerekli duyarlılığı göstermesi bizleri sevindirdi. Alanya basının bu tutumunu takdir ediyorum ve doğru buluyorum" şeklinde konuştu.
Son Güncelleme: 07.11.2017 20:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81