Başkan Yücel, Vakıfbank ile protokol imzaladı

Başkan Yücel, Vakıfbank ile protokol imzaladı

16 Ağustos 2017 Çarşamba 20:46
Başkan Yücel, Vakıfbank ile protokol imzaladı
Alanya Belediye personelinin maaş ödemeleriyle ilgili promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Vakıfbank Alanya Şubesi ile Belediye arasında düzenlenen “Kurum Maaş Ödemeleri” protokolü dün imzalandı.
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Vakıfbank Alanya Şube Müdürü Gürbüz Ünal’ın imzaladığı protokole göre, 15 Kasım 2017’den itibaren belediyede çalışan kadrolu işçi ve memurlar maaşlarını Vakıfbank’tan alacaklar. 
Toplam 3 yıllık bir süreyi kapsayan protokolün belediye personeline hayırlı olmasını dileyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Vakıfbank Alanya Şubesi ile Belediye arasında düzenlenen “Kurum Maaş Ödemeleri” protokolünü bugün imzaladık. Banka, toplam 3 yılda ödeyeceği promosyonu aylara bölerek her ay maaşa ilave edecek. Maaş ödemeleri ve promosyonun dışında da diğer banka işlemlerinde personelimize çeşitli kolaylılar sağlanacak. Personeller diğer ATM’lerden para çekse dahi kesinti olmayacak. Çalışanlarımızın menfaatlerini koruduğumuza inanıyoruz; hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
Son Güncelleme: 16.08.2017 20:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81