Bakana özel ziyaret

ALDODER Başkanı Seyithan Aladağ ve yönetimi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

Bakana özel ziyaret

ALDODER Başkanı Seyithan Aladağ ve yönetimi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 22:44
Bakana özel ziyaret

Alanya Güney ve Doğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ALDODER) Başkanı Seyithan Aladağ ve yönetim kurulu üyeleri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Bakan Çavuşoğlu ile sohbet eden Aladağ ve yönetimi, bakana plaket takdim ederek başarılarının devamını dilediler. 
Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Aladağ, “Alanyamız ve ülkemizin gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nu makamında ziyaret ederek yeni dönem için başarılarının devamı temennisinde bulunduk. Bizleri çok samimi ortamda karşılayan Sayın Bakanımız bir plaketle derneğimizi onurlandırdı. Biz de bugüne kadar ülkemizi tüm dünyada başarıyla temsil eden Sayın bakanımıza bir plaket takdim ettik. Rabbim sayın bakanımıza yeni çalışma döneminde de başarılar nasip etsin. Kendisine hem güzel Alanyamıza hem de ülkemize yaptığı üstün hizmetler nedeniyle şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. 


 

Son Güncelleme: 08.08.2018 22:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81