Bakan Soylu: "Adem Başkanın emrindeyim"

İçişleri Bakanı Soylu, Cumhur İttifakı'nın Mahmutlar Mahallesi'nde seçim kampanyalarını yürüteceği seçim ofisinin açılışına katılarak 'eski dostum' dediği Başkan Yücel için 3 defa "Başkan Yücel'in emrindeyim" diyerek önemli mesajlar verdi.

Bakan Soylu: "Adem Başkanın emrindeyim"

İçişleri Bakanı Soylu, Cumhur İttifakı'nın Mahmutlar Mahallesi'nde seçim kampanyalarını yürüteceği seçim ofisinin açılışına katılarak 'eski dostum' dediği Başkan Yücel için 3 defa "Başkan Yücel'in emrindeyim" diyerek önemli mesajlar verdi.

18 Mart 2019 Pazartesi 23:05
Bakan Soylu: "Adem Başkanın emrindeyim"

Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhur İttifakı'nın ortak Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel'in seçim çalışmaları kapsamında açılışını yapacağı Mahmutlar Seçim Ofisi'nin açılış programına katıldı. Bakan Soylu'ya Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse, Kemal Çelik, İbrahim Aydın, Sena Nur Çelik ile MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile çok sayıda bürokrat da eşlik etti. Kendisini bekleyen yaklaşık 8 bin kişilik kalabalığa hitap eden Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, "Geçmişte aynı partide siyaset yaptığımız, eski genel başkanımız, değerli ağabeyimiz, dostumuz, ülkemizin huzur ve güveninin teminatı İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu yoğun seçim programlarına rağmen bugün bizlerle birlikte. Alanyamızın her bir köşesinde taş üstüne taş koymanın, mevcut hizmetleri daha kaliteli yapmanın, ayrımcılıktan uzak bütünleştirici bir hizmet siyasetinin, vatandaşlarımızın gönlünü kazanmanın gayreti içinde olduğumuz bir 5 yılı hamdolsun alnımızın akıyla tamamladık. Artık Alanya Belediyesi hizmetleriyle eserleriyle ilkleriyle başarılarıyla gündemde olan bir belediyedir.

BAŞKAN YÜCEL: "ÇOK ÇİRKİN SİYASET YAPIYORLAR"

Biz şimdiye kadar hep hoşgörüyü benimsedik. Herkese kucak açtık. Bize oy verenlerin de vermeyenlerin de belediye başkanı olduk. Kimseye iftira atmadık, hakaret etmedik. Kişileri eleştirmedik. Siyaset değil hizmetler yarışsın, adaylar değil projeler yarışsın istedik. Bizim siyaset anlayışımızı tüm Alanya bilir. Ama şimdi görüyoruz ki, çok çirkin bir siyaset izleniyor. Alanya halkımız bu siyaseti, bu üslubu hak etmiyor. Projesi olmayanlar, vizyonu olmayanlar, hizmette gözü olmayanlar bizim yaptığımız hizmetlerin fersah fersah gerisinde söylemlerle Alanya halkının karşısına çıkıyorlar. Marka bir şehir olan Alanya bunu hak etmiyor.

'BELEDİYECİLİK ADEM MURAT YÜCEL'İN İŞİDİR'

Biz Botanik Parkı, Macera Parkını, Bilim Müzesi ve Bilim Köyü’nü, Dünya’nın en güzel Kent Meydanı’nı yapacağız diyoruz, Alanya’yı bir dünya kenti yapacağız diyoruz. Onlar 40 yıl öncesinin Türkiye’sinden, çaydan, çorbadan, servisten bahsediyor. Biz, onların servis yapacağı okulları vatandaşımızın ayağına getirdik. Mahmutlar’ın tek lisesi vardı, şimdi öğrencilerimiz Mahmutlar-Kestel sınırına yeni yaptığımız Akdeniz Anadolu Lisesine gidiyorlar. Belediyecilik vizyon işidir, belediyecilik proje işidir, belediyecilik gönül işidir. Belediyecilik Adem Murat Yücel’in işidir, belediyecilik bizim ekibimizin işidir.

BAKAN SOYLU: "ADEM BAŞKAN KALENDER BİR İNSANDIR"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da, "Alanya Belediye Başkan Adayımız Adem Murat Yücel benim eski dostum, bir kardeşim. Kendisiyle daha önce de çalışmaktan onur ve gurur duyardım, şimdi yine bu kutlu birliktelik ile birlikte çalışma fırsatı buldum. Kendisi çok kalender, dürüst, çalışkan bir insandır. Alanya onun gibi bir belediye başkanına sahip olduğu, gelecekte de olacağı için çok şanslı. Ben inanıyorum ki başta Mahmutlar olmak üzere tüm Alanya kendisini 31 Mart Yerel Seçimleri'nde tekrar bağrına basacaktır. 5 yıl boyunca çok çalıştı, Alanya'yı bir adım daha öteye götürebilmek için büyük bir gayret ortaya koydu. 31 Mart'ta bütün Alanyalıların destek vererek adeta sandıkları patlatacağına olan inancım tam. Başkanımızı önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81