Bakan Gül, Başsavcı Emre'yi ziyaret etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'yi ziyaret ederek yeni bina hakkında bilgi aldı.

Bakan Gül, Başsavcı Emre'yi ziyaret etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'yi ziyaret ederek yeni bina hakkında bilgi aldı.

11 Şubat 2019 Pazartesi 04:00
Bakan Gül, Başsavcı  Emre'yi ziyaret etti

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü Alanya Adliye önünde Alanya Cumhuriyet Başsavcı Yasin Emre, Adalet Komisyonu Başkanı ve 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Alper Saykal, Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Haşim Çakmaklı,ve Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı. tarafından karşılandı.
Gül ile beraber Dışişleri Bakanı Mevlüt Çasvuşoğlu. Antalya Ak parti Milletvekilleri, Antalya Valisi Munir Karaoğlu, Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve protokol üyeleri katıldı.
Adalet Bakanı Gül'e Adliye binası önünde Başsavcı Yasin Emre tarafından yeni ve eski Adliye Binası hakkında bilgi verildi.

Adalet Bakanı Gül, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milletvekiller ve prtokol üyeleri Yeni Adliye Binası Girişindeki Adalet Bakanlığı Logosu önünde basına poz verdiler.
Bakan Gül ve Çavuşoğlu ile birlikte Başsavcı Yasin Emre'nin makamında bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldılar. 
 

Son Güncelleme: 11.02.2019 04:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81