Bakan Çavuşoğlu Alanya'ya geliyor

Bakan Çavuşoğlu Alanya'ya geliyor

25 Temmuz 2017 Salı 23:15
Bakan Çavuşoğlu  Alanya'ya geliyor
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Cumartesi günü yapılacak Kadınlar Plajı açılışının ardından Pazar günü de Gökbel Güreşleri'ne katılacağı öğrenildi
 
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun talimatıyla danışmanlarının, hafta sonu Alanya'da yapılacak iki büyük organizasyona katılması için programını ayarladığı öğrenildi. 29 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in de katılacağı programda Uğrak Mahallesi Aydap Mevkii'nde hizmete giren Aysultan Kadınlar Plajı'nın açılışına katılmak istediği öğrenilen Bakan Çavuşoğlu'nun, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in bu yıl 13. kez düzenleyeceği Gökbel Yaylası Yağlı Pehlivan Güreşleri'ne de katılacağı bildirildi. Bakan Çavuşoğlu'nun danışmanlarının AKP İlçe Teşkilatı ile bağlantı kurduğu ve programların içeriğini öğrendikleri, ayarlamaları bu bilgilere yapacakları da gelen haberler arasında. 
GÜNEY'DEN AÇILIŞA DAVET 
Antalya'nın ikinci Kadınlar Plajı, Temmuz ayının ilk haftası Alanya'da hizmet vermeye başlamıştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Uğrak Mevkii'nde yapılan Aysultan Kadınlar Plajı, Gazipaşalı kadınlara da hizmet veriyor. Plajın resmi açılışı için tüm Alanyalıları 29 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00'de Uğrak Mahallesi'ndeki Aydap Mevkii'ne davet eden Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, "Aysultan Kadınlar Plajı 1 milyon TL'lik yatırımla Alanyalı ve Gazipaşalı kadınların hizmetine sunuldu. Plaja, Alanya'dan 5, Gazipaşa'dan 3 olmak üzere toplam 8 servis aracı 07.00- 21.00 saatleri arasında her saat başı hizmet veriyor" dedi. 
 
Son Güncelleme: 25.07.2017 23:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81