Ayrım yapılmayacak

Ayrım yapılmayacak

22 Ağustos 2017 Salı 22:59
Ayrım yapılmayacak
Alanya'da görev yapan gazetecilerin ziyaretinde önemli açıklamalarda bulunan yeni Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, "Ülkemizin çıkarları doğrultusunda doğru ve sağlıklı haber yapılması için birlikte çalışacağız. Artık ben de bir Alanyalıyım ve başta ülkemiz olmak üzere Alanya'nın çıkarları için kanunumuz ne emrediyorsa ayrım yapmadan mazlumun ve mağdurun yanında olacağız” dedi.
 
BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim ve Yönetim Kuruluyu üyeleri yeni göreve başlayan Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre'ye 'Hoş geldin' ziyaretinde bulundular. Başkan Dim, AGC yöneticilerini ve ziyarete gelen gazetecileri tek tek Başsavcı Emre'ye tanıttı. AGC yönetimi ile bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirten Başsavcı Emre, Alanya basını hakkında bilgiler aldı. Emre, "Basın mensubu arkadaşlarla ülkemizin çıkarları doğrultusunda  doğru ve sağlıklı haber yapılması için birlikte çalışacağız. dedi.
 "HALK DOĞRU BİLGİLENDİRİLECEK"
Alanya'nın bir çok ilden büyük olduğuna dikkat çeken Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, "Basın mensuplarının görevi zordur. Alanya'da gördüğüm kadarı ile medya çok güçlü. Büyük bir sorumluluk düşüyor basına. Ayrıca bir çok yabancı burada oturmakta. Halkımızın doğru bilgilendirilmesi birinci önceliğimiz olacak ve asayiş konularında açıklamalar bizzat benim tarafımdan yani birinci ağızdan yapılacak" diye konuştu. 
HAKLARI TESLİM EDİLECEK
Göreve başlayalı bir iki gün olsa bile yoğun bir ilgi ve alaka ile karşılandığını ifade eden Başşsavcı Emre, "Görevimizi en iyi şekilde idame ettirme gayreti içerisinde olacağız. Cumhuriyet Başsavcılığı makamına toplumun tüm katmanlarındaki insanların kolayca ulaşmasını, dertlerini anlatmasını Cumhuriyet Başsavcılığınca yapılacak işlemlerde büyük bir titizlik, özen ve süratle işlemlerinin tamamlanmasını ve vatandalarımızın haklarının kendilerine teslim edilmesini sağlayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bütün bunları yaparkende hiçbir şekilde ayrım yapılmayacaktır" dedi. 
Son Güncelleme: 22.08.2017 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81