Aşureler Büyükşehirden

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayının girmesiyle birlikte vatandaşlara her sene olduğu gibi bu yıl da ücretsiz aşure ikramında bulundu.

Aşureler Büyükşehirden

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muharrem ayının girmesiyle birlikte vatandaşlara her sene olduğu gibi bu yıl da ücretsiz aşure ikramında bulundu.

12 Eylül 2019 Perşembe 18:16
Aşureler Büyükşehirden

Alanya Atatürk Anıtı önünde saat 13:30’da düzenlenen aşure ikramına Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, yönetim kurulu üyeleri ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci de katıldı.  Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Aşevi’nde hazırlanan 2 bin kişilik aşure ikramına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yerli vatandaşların yanı sıra turistler de ikram edilen aşureyi afiyetle yediler. 

Zeybek, Harputlu ve Karadağ aşure sırasına girdi

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ve CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ vatandaşla birlikte sıraya girerek ikram edilen aşureden yediler. Daha sonra Milletvekili Zeybek, vatandaşlara kendi eliyle aşure ikramında bulundu. 
 
Alanya Aşevi’nden 6 ilçeye aşure ikramı

Alanya’da bugün başlayan aşure ikramı 13 Eylül Cuma günü İbradı, 14 Eylül Cumartesi günü Akseki, 18 Eylül Çarşamba günü Manavgat, 20 Eylül Cuma günü Gazipaşa ve 27 Eylül Cuma günü de Gündoğmuş ilçesinde vatandaşlara ikram edilecek.  Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Demirci, “ birlik beraberlik ve paylaşma duygusunun sembolü olan Muharrem ayında Büyükşehir Belediyemiz tarafından Alanya genelinde 10 bin, Antalya ve ilçelerinde 50 kişilik aşure ikramı yapılacak “ dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81