ALTSO’dan fuar duyuruları

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) yayınladığı duyurularla üyelerine çeşitli fuarlar hakkında bilgiler verdi.

ALTSO’dan fuar duyuruları

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) yayınladığı duyurularla üyelerine çeşitli fuarlar hakkında bilgiler verdi.

13 Eylül 2018 Perşembe 20:02
ALTSO’dan fuar duyuruları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden (TOBB)  odaya gelen bilgileri paylaşan ALTSO, İran’da 15-18 Eylül tarihlerinde 17.Uluslararası Konfeksiyon ve Sanayileri Fuarı ve 10.Uluslararası İçecek, Çay, Kahve ve Sanayileri Fuarı’nın gerçekleştirileceğini,  24-27 Eylül’de 12. Uluslararası Plastik ve Kauçuk Makine ve Ekipmanları Fuarı, 20-23 Ekim’de 3. İran Expo, 22-25 Kasım’da ise 18. Uluslararası Ev gereçleri Fuarı’nın yapılacağını duyurdu. Fuara katılmak isteyen firma temsilcilerinin, İran Ankara Büyükelçiliği ile irtibata geçmeleri istendi. 
Yine İran’da Ekonomik İş birliği Teşkilatı 2. Sağlık-Turizm Konferans ve Fuarı’nın (2nd ECO Confobition) 9-10 Ekim 2018 tarihlerinde, İran’ın Erdebil şehrinde düzenleneceği bildirildi. 
12. TRAVEL TURKEY İZMİR TURİZM FUAR VE KONGRESİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde, TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığı ile bu yıl 12. kez düzenlenecek olan “Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi’nin 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında, fuarizmir/Gaziemir’de gerçekleşeceğini de duyuran ALTSO,  ayrıca bu yıl 6-8 Aralık 2018 tarihlerinde fuarizmir’in A holünde Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’nin de fuarla eş zamanlı olarak 4. kez düzenleneceğini belirtti. 
UFA AGROCOMPLEX TARIM FUARI
Başkurtistan Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Odası’nın yazısına atfen, Başkurtistan Cumhuriyeti Hükümeti, Başkurtistan Cumhuriyeti Tarım Bakanlığı ve Bashkir Fuar Şirketi tarafından, Ufa’daki VDNH-EXPO Merkezi’nde, 12-15 Mart 2019 tarihleri arasında, Uluslararası “AgroComplex” Fuarı ile Tarım Sanayi Forumu’nun düzenleneceği bilgisi de duyurulara eklendi. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81