ALTSO’da üyeler bayramlaştı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  bu bayramda da bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

ALTSO’da üyeler bayramlaştı

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO)  bu bayramda da bayramlaşma programı gerçekleştirdi.

07 Haziran 2019 Cuma 01:09
ALTSO’da üyeler bayramlaştı

Saat 09.30’da ALTSO binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programına ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Başkan Yardımcı Ali Kamburoğlu, Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp ve ALTSO üyeleri katılım sağladı. Çay ve tatlıların ikram edildiği bayramlaşma etkinliğinde Şahin bütün üyeleriyle tek tek bayramlaştı.

'BÜYÜK BİR AİLE OLDUK'
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ALTSO Başkanı Şahin, "Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerçekten günden güne büyüyoruz. Büyük bir aile olduk. Ben buradan Alanya'nın ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan  Bayramı'nı kutluyorum. Hayırlara vesile olmasını, barışlar, umutlar ekonominin daha da güçlenmesini temenni ediyorum" diye konuştu. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81