ALTSO’da 300’üncü toplantı mutluluğu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Mehmet Şahin döneminin 300. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası 300. toplantıya özel bir de pasta kesilirken, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Şahin, “Ekibim çok çalışkan ve özverili. Hepsiyle gurur duyuyorum” dedi. 

ALTSO’da 300’üncü toplantı mutluluğu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda Mehmet Şahin döneminin 300. Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı sonrası 300. toplantıya özel bir de pasta kesilirken, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Şahin, “Ekibim çok çalışkan ve özverili. Hepsiyle gurur duyuyorum” dedi. 

19 Şubat 2019 Salı 13:08
ALTSO’da 300’üncü toplantı mutluluğu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın olağan yönetim kurulu toplantısı 19 Şubat 2019 Salı günü gerçekleştirildi. Başkan Mehmet Şahin döneminde 300. Yönetim kurulu toplantısı olması sebebiyle de toplantı sonrası bir pasta kesildi. 

6 yıllık ALTSO Başkanlığı görevini değerlendiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “300. toplantımızın Alanya’mıza ve memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim” dedi.Başkan Şahin, “ALTSO yönetimi olarak 6 yılı bitiriyoruz. Her hafta Salı günleri toplanıyoruz, toplamda da bugün 300. toplantıyı gerçekleştirdik. Gerçekten böyle bir ekiple çalıştığımız için çok mutluyum. Yönetim kurulu üyelerimden, meclis başkanımdan, meclis üyelerimden ve komite üyelerimden çok memnunum. Biz paylaşımcı bir yönetim sergiliyoruz. Yani, her kararımızı, yönetim kurulu üyelerimizle ve meclis başkanımızla tartışarak alıyoruz. Çünkü birimizin göremediğini, birimiz görebilirdik. 
Bu kapsamda eğitimde önemli aşama kaydettik. 24 bin sertifika verdik. Ülkemizde diğer odalara örnek olduk. Ankara ofisimizde, Turizm Meslek Yüksekokulu gibi projelerle de örnek olduk. Güzelbağ sanayi sitesinde de önemli aşama kaydettik, seçime kadar askı sürecine geçmek istiyoruz” dedi. 

ŞAHİN: “PROJELER ÜRETTİK”
Alanya’nın marka değerine ve ekonomisine katkı yapacak her sektörde önemli çalışmalar yürüttüklerine değinen Başkan Şahin, “Turizm, inşaat ve tarım sektörlerinde de önemli çalışmalar yaptık. Projeler ürettik. İlgili sektörlerle istişare ettik, çözümler aradık. Tüm bunları yaparken, bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın demesin. Saygı sevgi çerçevesinde bunları yaptık. Böyle bir ekiple çalıştığım için gurur duyuyorum. Alanya’mıza, doğup büyüdüğüm memlekete bana bu imkanı veren Alanya halkına, ticaret erbaplarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah, bizde bu sorumluluğumu en üst seviyede yerine getirip daha önemli hizmetler yapmak istiyoruz. Önemli olan Alanya’mız, hepimizin ortak paydası Alanya. Tekrardan 300. Toplantımız Alanya’mıza hayırlı olsun. Allah bizleri inşallah utandırmaz, tekrardan da dönemimizin sonunda aynı gururla sizlerin karşısına çıkmayı nasip eder” diye konuştu. 

“VZİYON SAHİBİ VE ÇALIŞKAN BİR BAŞKANLA ÇALIŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Başkan Şahin’den sonra söz alan Meclis Başkanı Metin Atalay ise, “300. Toplantımızı gerçekleştirdik. Üyelerimizin sorunlarını toplantılarımızda görüştük onları çözüme kavuşturmaya çalıştık. Özellikle eğitim ve sertifikalandırma konusunda gerçekten yönetim kurulu arkadaşlarımız büyük efor sarf etti. Ben onların hepsini kutluyorum. Başkanımız Mehmet Şahin çok çalışkan bir başkan ve uyumlu bir ekiple güzel işler ortaya çıkıyor. Çalışmalarımız hızla devam edecek” dedi. 

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’le çalışmaktan gurur duyduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı Fatma Taşpınar ise, “Birlik beraberlik içerisinde Alanya’mıza hizmet ediyoruz. Ekip ruhumuz çok güzel. Birlikte güzel işlere imza atıyoruz. Başkanımız oldukça vizyonlu, bizlerin önünü açıyor. Ben başkanımla birlikte çalışmaktan çok gururluyum. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” diye konuştu. 

300. toplantıyı değerlendiren Başkan Yardımcısı Ali Kamburoğlu ise “300. Toplantımızı bugün gerçekleştirdik. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz. İlk günkü heyecanla çalışmaya devam ediyoruz. 6 yıl oldu ama biz 6 yıl önceki heyecanımızla devam ediyoruz. Ayrıca bir konuya dikkat çekmek istiyorum. Bizim bütün toplantılarımızda kararlar oy birliğiyle alındı. Başkanımız Mehmet Şahin’e ve şahsında  tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim, başkanımı ve meclis başkanımı kutluyorum” diye konuştu.

Son Güncelleme: 19.02.2019 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81