ALKARDER ziyaret turunda

ALKARDER Başkanı Muhammet Köse ve yönetimi, ilçedeki ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

ALKARDER ziyaret turunda

ALKARDER Başkanı Muhammet Köse ve yönetimi, ilçedeki ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor

03 Mart 2020 Salı 23:27
ALKARDER ziyaret turunda

Alanya Karadenizliler Derneği (ALKARDER) Başkanı Muhammet Köse ve yönetim kurulu üyeleri Alanya’daki ziyaretlerine devam ediyorlar. Genç ve dinamik ekibiyle yola çıkan ALKARDER Başkanı Muhammet Köse, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı ve Alanya SGK Müdürü Muharrem Kaya'yı ziyaret etti. ALKARDER Başkanı seçilmesinin ardından hedeflerini 'Daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyoruz. Karadeniz insanının Alanya ile bütünleşmesini devam ettireceğiz' sözleriyle anlatan Muhammet Köse, dernek faaliyetlerinden bahsederken, hedeflerini de yaptığı ziyaretlerde bir kez daha yineledi. 

ALKARDER'E TEŞEKKÜR ETTİ
İhtiyaç sahiplerine ulaşarak, sayısız yardım gerçekleştiren ALKARDER ekibine teşekkürlerini ileten ve başarılar dileyen Başkan Yücel, "Alanya Karadenizliler Derneği (ALKARDER) Başkanı Muhammet Köse ve yönetimiyle bir aradayız. Bu genç ve dinamik ekibe, dernek çatısı altında 'Sevgi Evi' adıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları sayısız yardımları için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
ALKARDERKaradeniz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81