Alanyalı kadın çiftçiler yarıştı

Alanyalı kadın çiftçiler yarıştı

06 Eylül 2017 Çarşamba 20:27
Alanyalı kadın  çiftçiler yarıştı
Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışması’nın Alanya etabı yapıldı. Alanya’nın birincisi Yıldız Bilgin oldu. Bilgin 7 Ekim’de il finalinde Alanya’yı temsil edecek.
 
Büyükşehir Belediyesi ile Antalya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kadın çiftçilerin bilgi birikimine katkı sağlamak amacıyla geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen “Kadın Çiftçiler Yarışıyor Bilgi ve Kültür Yarışması”nın ilçe finalleri devam ediyor.  Yarışmanın Alanya finali Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu’nda gerçekleştirildi. Yarışmanın Alanya etabına 8 yarışmacı katıldı. Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden kadın çiftçiler yarışmanın sonuna kadar denk bir mücadele ortaya koydu. Yarışmanın birincisi ise yedek sorular neticesinde belirlendi.
ALANYA’YI TEMSİL EDECEK
 “Kadın Çiftçiler Yarışıyor “ Alanya etabında birinciliği Yıldız Bilgin, ikinciliği Fatma İnci, üçüncülüğü de Alime Uysal aldı. Yarışmada birinciye 1750 liralık ödülünü Alanya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgar, İkinciye bin liralık ödülünü Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Ali Yenialp, üçüncüye 600 liralık ödülünü Alanya Ziraat Odası Başkanı Turgut Musluoğlu takdim etti. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin de yarışmacılara çiçek ve çeşitli hediyeler verdi.  Alanya’daki yarışmayı birinci olarak tamamlayan Yıldız Bilgin 7 Ekim’de Antalya’da yapılacak il finalinde Alanya’yı temsil etme hakkı kazandı. 
Son Güncelleme: 06.09.2017 20:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81