Alanya’da boşandıktan sonra göbek atan Eren’i eski eşi yalanladı

Bir yıl önce evlendiği, düğünün ertesi günü takıları alıp annesinin evine gittiğini öne sürdüğü eşinden boşanmasını göbek atarak kutlayan Rıdvan Eren'in, eski eşinden açıklama geldi. Eski eş, Eren'in alkol bağımlısı olduğunu ve iddialarının hiçbirinin doğru olmadığını belirtti.

Alanya’da boşandıktan sonra göbek atan Eren’i eski eşi yalanladı

Bir yıl önce evlendiği, düğünün ertesi günü takıları alıp annesinin evine gittiğini öne sürdüğü eşinden boşanmasını göbek atarak kutlayan Rıdvan Eren'in, eski eşinden açıklama geldi. Eski eş, Eren'in alkol bağımlısı olduğunu ve iddialarının hiçbirinin doğru olmadığını belirtti.

26 Mart 2020 Perşembe 16:17
Alanya’da boşandıktan sonra göbek atan Eren’i eski eşi yalanladı

Rıdvan Eren, yaklaşık bir yıl önce, evlendiği eski eşinin düğünün ertesi günü takıları alıp, annesinin evine gittiğini iddia etmişti. Boşanmasının ardından da Eren, balayında kullandıkları otomobili, 'Boşandım çok mutluyum' yazılarıyla süsleyip, arkadaşlarıyla yaptığı konvoy ile Damlataş sahilinde tur atarak kutladı. Eren, mutluluğunu göbek atarak, göstermişti.

'ALKOL BAĞIMLILIĞI NÜKSETTİ'

Haberlere konu olan olayın ardından eski eşten Eren'in iddialarına yanıt geldi. Yazılı bir şekilde yapılan açıklamada eski eş Aslıhan Garip, "19.03.2020 tarihinde, anlaşmalı boşandığım ve hiç bir maddi talepte bulunmadığım eski eşim Rıdvan Eren tarafından şahsıma yöneltilen çirkin iftiralar neticesinde bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım. Düğün masraflarımızın tamamı ailelerimiz tarafından eşit bir şekilde paylaşılmış ve hatta beraber ikamet ettiğimiz konutumuzun eşyalarının neredeyse tamamı, yaşadığımız şehrin geleneklerine göre benim ailem(kız tarafı) tarafından karşılanmıştır. İkamet etmemiz için yeni bir ev alınmamış, eski eşimin ailesine ait mevcut bir daire kullanılmıştır. Eski eşimin iddia ettiği gibi evin üzerine düğün masrafları için yeni bir kredi de çekilmemiştir. Yine, eski eşimin iddia ettiği gibi tarafıma 200 bin TL değerinde  altın bırakılmamıştır. Tarafıma bırakılan altının miktarı iddia edilenden çok çok daha az bir değerde olup, bu miktar mahkemece kabul edilmiştir. Sosyal mecralarda yayınlanan eski eşimin şahsıma yönelttiği evlilik teklifi videosu izlendiğinde, yine eski eşimin iddia ettiği gibi evliliğimizin bir kurgu olmadığı şayet bir kurgu ise de; bu kurguyu yapanın şahsım olmadığı, şahsımın sadece bu kurgunun kurbanı olduğu anlaşılacaktır.Düğünümüzün ertesi günü eşimin tavırları tamamen değişmiş, evlilik yükümlülüklerini yerine getirmemiş, zaten daha öncesinde var olan fakat kurtulduğunu düşündüğümüz alkol bağımlılığı nüksetmiş, evlilik etiği ve toplumsal değerlerimizle bağdaşmayacak şekilde evde sürekli içki alemleri yapmaya başlamış ve sürekli olarak yatılı misafirler davet etmiştir.

'BOŞANMADAN BİR İLİŞKİYE BAŞLADI'

Eski eşimin düzeleceğini bu sürecin geçici bir süreç olduğunu düşünerek, her türlü hakaret ve şiddeti görmezden gelmeye çalıştıysam da yine çok alkollü olduğu bir gün şiddetli bir kavga sonucu bu işin düzelmeyeceğini ve başıma bir çok kadının yaşadığı gibi daha kötü şeyler gelebileceğini hissederek, ailemin evine geri döndüm.Evden ayrılmam neticesinde, eski eşim, çok kısa bir süre içerisinde şu anda da birlikte olduğu kişi ile ilişkiye başladı. Daha boşanma davası gündemde dahi değilken, birlikte olduğu bayanla rahat bir şekilde görüşmeye ve sosyal medyada ilişkilerini paylaşmaya başladılar.  Tüm bu yaşananlara rağmen iddia edildiği gibi maddi bir beklentim olmadığı için nafaka ve tazminat isteme hakkım varken anlaşmalı boşanmayı kabul ettim.  Sürecin başından beri, başta kutsal evlilik müessesi olmak üzere, kendi ailemi, karşı tarafın ailesini ve kendimi yıpratmamak için sessiz kalmayı tercih ettiysem de eski eşim tarafından maruz bırakılmaya başladığım psikolojik şiddet daha da sarsıcı ve rencide edici bir boyuta ulaşmıştır.

'AĞIZA ALINMAYACAK SÖZLER SARFEDİLDİ'

Eski eşimin boşanma sonrası yaptığı kutlama ve röportaj, tüm yerel ve genel haber sitelerine, gazetelere, yüz binlerce takipçisi olan sosyal medya hesaplarına kadar yayılmış ve olayı tek tarafın anlatımıyla yorumlayan şahıslar hakkımda ağıza alınmayacak sözler sarfetmeye başlamışlardır. Kadın olmamın ve bu ana kadar sessiz kalmış olmamın, haksız ve güçsüz olduğum anlamına gelmediğini herkese hatırlatmak isterim. Aleyhimde yürütülen bu kara propagandanın tüm sorumlularına ve destekçilerine karşı hukuki haklarımı sonuna kadar kullanacağımı belirtirken, herkesi biraz daha sağduyulu olmaya davet ediyorum.” dedi.

'İFTİRALARA MARUZ KALDI'

Aslıhan Garip’in avukatı Av. Ezgi Akgün Biber, “Maalesef toplumuzda kadın iseniz her zaman suçlanmaya ve hor görülmeye mahkumsunuz. Aslıhan, elindeki belge ve dökümanlarla her türlü tazminatı talep edebileceği halde bu incitici süreci uzatmamak için, anlaşmalı boşanmayı kabul etmiş ve hiçbir talepte bulunmamış, fakat buna rağmen hakaret ve iftiralara maruz kalmıştır. Müvekkilimin eski eşinin röportajında beyan ettiği “Biz sadece imza parası 10 bin TL verdik, sadece hava parası” cümlesi bile, şahsın kadına verdiği değeri ortaya koymaktadır. Biz durumu Antalya Barosu Kadın Hakları Kurulu’na da bildirdik, yine bir çok meslektaşım hukuki sürece dahil olmak istediklerini de bize ilettiler. Aslıhan henüz 25 yaşında bir genç kız, çok üzülmüş ve çok incinmiş ben toplumdaki herkesi biraz daha sağduyulu olmaya davet ediyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81