Alanya Müftüsü İlhan iftar hazırlıklarına katıldı

Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi işbirliği ile 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerine iftar menüleri, Alış Camii görevlilerinin rehberliğinde evlerine kadar ulaştırılmaya başlandı.

Alanya Müftüsü İlhan iftar hazırlıklarına katıldı

Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi işbirliği ile 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerine iftar menüleri, Alış Camii görevlilerinin rehberliğinde evlerine kadar ulaştırılmaya başlandı.

25 Nisan 2020 Cumartesi 10:39
Alanya Müftüsü İlhan iftar hazırlıklarına katıldı

Ramazan ayı boyunca Alış Camii görevlileri rehberliğinde 65 yaş üstü ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar yemek servisi yapılacağını ifade eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan, Alış Camiindeki iftar hazırlıklarına katıldı. İftar hazırlıklarıyla ilgili bilgi veren İlhan, “Bugün hayır sahibi kardeşlerimizin ikramlarını ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırmak, rahat ve huzurlu bir şekilde iftarımızı açabilmek için Alış Cami görevlilerimiz Süleyman Coşkun ve Turgut Beden’in öncelikleriyle güzel bir çalışmayı başlatıyoruz. Ramazan ayının birinci günü itibariyle başlamak üzere inşallah Ramazan ayı boyunca 65 yaş üstü olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine yemek servisi yapacağız. Diğer ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz ise Alış Camimize gelerek iftarlıklarını alabileceklerdir. Bu vesileyle imkanı olmayan kardeşlerimiz sıcak bir yemekle buluşmuş olacaklardır.

NÖBET TUTAN KAMU GÖREVLİLERİ DE İFTAR YAPABİLECEK


İftar çadırımızda ayrıca nöbet tutan askerimiz, polisimiz gibi resmi görevi olan tüm görevlilerimize de sıcak yemek imkanı sağlayacağız.Evlere servis çadırımızda her gün menümüz değişecektir. Normal bir evde bir iftar sofrasında bulunması gereken tüm imkanlar sunulacaktır inşallah.

‘HAYIR VE HASENAT NOKTASINDA ÖNCÜ OLMAYA GAYRET EDECEĞİZ’

Bizler Alanya Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Alanya Şubesi olarak, Alanya’da görev yapan Din Görevlileri olarak hayır ve hasenat noktasında her zaman öncü olmaya gayret edeceğiz. Cenab-ı Hak bu öncülüğümüzde bizlere güç ve kuvvet ihsan eylesin. Toplumumuzun, milletimizin rızası, hoşnutluğu bizim için hedeftir. Cenab-ı Hak bu güzelliklerimizi daha da hayırlı güzelliklerle buluşmayı nasip eylesin. Cenab-ı Hak bu güzel ortamı hazırlayan herkesten razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan-ı şerifini tebrik ediyor, rahmet, mağfiret ve kurtuluş iklimi olan bu ayın yeryüzündeki kötülükleri alıp götürmesini, müminler ve insanlık için kalıcı bereketler ve güzellikler getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81