‘Alanya il olsun temennisi’

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ev sahipliğinde Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın görev yerinin değişmesi sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

‘Alanya il olsun temennisi’

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın ev sahipliğinde Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın görev yerinin değişmesi sebebiyle veda yemeği düzenlendi.

08 Ağustos 2018 Çarşamba 23:02
‘Alanya il olsun temennisi’

Keçiören Müftüsü Dr. İhsan İlhan’ın Alanya ’ya tayininin çıkması nedeniyle Estergon Türk Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda yemeğine Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın yanı sıra Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut, İl çe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, yeni Keçiören Müftüsü Mehmet Şahin, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Şükrü Özek, Meclis üyeleri, STK temsilcileri ve muhtarlar ile İlhan’ın çalışma ekibi katıldı. Müftü İlhan’ın 6 yılda güzel işlere imza attığını dile getiren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Keçiören’e çok büyük faydalar sağlayan değerli bir insan için düzenlediğimiz bu yemek vesilesiyle yeni görevinde başarılar dilerken Keçiören’e hizmetleri için de teşekkür diyoruz. Cami temeli atma, Keçiören’deki Kur’an kursu sayısını artırma, 4-6 yaş grubundaki çocuklar için cami altlarına birimler açma gibi birçok önemli ve güzel işlere birlikte imza attık. Gelecek nesle sahip çıkma, onları motive etme adına hem İlçe Milli Eğitim hem de müftülükle diyalog halinde olmak ve onların önünü açmak da bizim görevlerimiz arasında” dedi. İhsan İlhan’ın 15 Temmuz’da da devleti, ülkesi ve milletinin yanında olduğuna dikkat çeken Ak, helallik alarak, “Kendisini Büyük Selçuklu Devleti'nin önemli kalesi Alanya’ya uğurluyoruz. Alanya sadece turizmde değil tarihte de önemli bir yere sahip. İnşallah Alanya’nın il olması sonrası kendisi kurucu müftü olarak görevine devam eder” temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81