Alanya'da medya şöleni bugün

AGC 2018 Medya Başarı Ödülleri için geri sayım sona erdi. Adeta basın şölenine dönüşecek olan muhteşem gece, özel konuklar ve genç sanatlarının sahne performansları ile taçlanacak

Alanya'da medya şöleni bugün

AGC 2018 Medya Başarı Ödülleri için geri sayım sona erdi. Adeta basın şölenine dönüşecek olan muhteşem gece, özel konuklar ve genç sanatlarının sahne performansları ile taçlanacak

12 Ekim 2019 Cumartesi 12:17
Alanya'da medya şöleni bugün

Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) geleneksel hale getirdiği ve Türkiye çapında ses getiren Medya Başarı Ödülleri'nin bir yenisini daha düzenleniyor. 2018 yılı Medya Başarı Ödülleri bugün Olive Garden'da gerçekleşecek. AGC Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyelerinin tüm detayına kadar düşündüğü gece de hazırlıklar tamamlanırken, jüri üyeleri tarafından dereceye giren gazetecilerin eserleri de ödüllerini alacak. Gecede farklı bölgelerden birçok cemiyet de katılım göstererek, gazeteciler buluşması sağlanacak.
İKİ DEĞERLİ GAZETECİ GECEDE YER ALACAK
Her yıl düzenlenen Medya Başarı Ödülleri'nin bu yıl ki onur konukları arasında ise iki değerli gazeteci yer alıyor. Gecede Haber Türk TV’de yayınlanan Türkiye’nin Nabzı Programı ile Didem Arslan Yılmaz Yılın TV Gazetecisi, Hürriyet Gazetesi’nden İsmail Saymaz ise Yılın Gazetecisi ödülünü alacak.  

RENK KATACAKLAR
Ödül töreninin ardından ise sahneye Akbulut Sanat’ın organizasyonu ile genç sanatçılar Kübra Can ve Turgay Saka çıkacak. Şarkıları ile Türkiye'de dinleyicilerini mest eden Can ve Saka, orkestraları ile geceyi renklendirecek.
GAZETECİLER BULUŞUYOR
Tören için büyük emek harcadıklarını ifade eden AGC Başkanı Gaye Coşkun, tüm basın camiasının Alanya'da buluşacağını söyledi. Coşkun, "Basın Balosu meslektaşlarımızın onur gecesi olacak. Başarının ödüllendirildiği, birlik beraberlik içinde güzel bir akşam geçirmek üzere hazırlık yaptık. Gazeteci ve sanatçı konuklarımız, siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından çok önemli konuklarımızın katılacağı bir etkinlik olacak" dedi.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81