Alanya'da aile mezarlığı parçalandı

Alanya’da olan 2 mezar kimliği belirsiz kişi veya kişi tarafından saldırıya uğradı. Dede ve babaannesinin mermer mezarları parçalanırken, torunu ise duruma tepki gösterdi.

Alanya'da aile mezarlığı parçalandı

Alanya’da olan 2 mezar kimliği belirsiz kişi veya kişi tarafından saldırıya uğradı. Dede ve babaannesinin mermer mezarları parçalanırken, torunu ise duruma tepki gösterdi.

09 Temmuz 2019 Salı 10:11
Alanya'da aile mezarlığı parçalandı


Alanya'ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'ndeki Cücenler Mezarlığı'nda bulunan Ayşe Uğurkutu ve Halil Uğurkutu’nun mezarları kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Bugün dayısı Mehmet Çebiç’i kaybeden Selahattin Uğurkutu, cenazesini toprağa vermek için gittiği bu mezarlıkta gördüğü manzara karşından şok oldu. Dede ve babaannesinin mezarlığındaki mermerlerin parçalandığı fark eden Uğurkutu duruma tepki gösterdi.

“BU İNANILMAZ MANZARAYLA KARIŞLAŞTIK”

Yaşadığı üzüntüyü Haber Alanya’ya anlatan Selahattin Uğurkutu, sabah mezarlığa geldiklerinde bu manzarayla karşılaştıklarını söyledi. Uğurkutu,” Geçtiğimiz hafta gelip duamızı ettik, mezarlarımızı suladık her hangi bir sıkıntı yoktu. Dün akşam dayım vefat etti. Dolayısıyla dayımın kabrini açmak için sabah saatlerinde buraya geldiğimizde bu inanılmaz manzarayla karışlaştık ve çok üzüldük. Bunu yapan nasıl yapar, ne şekilde yapar bilemiyorum. Kasıtlımı yaptı bilmiyorum ama biz Mahmutlar’ın tanınmış bir ailesiyiz kazara olmuş olsa bile bunu bize ilete bilirdi. Kazara olmuş olsa olabilir insanlık hali derdik. Maalesef nasıl olduğunu bilmiyorum ama bu çok kötü bir manzara, çok üzüldük yaşanan olaya. Artık tamir ettireceğiz” dedi.

“BUNU YAPAN ŞAHISLARI ALLAH’A HAVALE EDİYORUM”

Kimseden şikayetçi olmadıklarını aktaran Uğurkutu şunları söyledi:” Herhangi bir şikayette bulunmadık. Kimseden de şikayetçi olmadık. Kimin yaptığını da bilmiyoruz. Doğal olarak burada güvenlik kamerası da yok. Kimin ne şekilde yaptığını bilemiyoruz. Bunu yapan şahısları Allah’a havale ediyorum” diye konuştu.-Erdal ANAK

Son Güncelleme: 09.07.2019 15:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81