Alanya Belediyesi yeni araçları dualarla hizmete soktu

Alanya Belediyesi 40 aracı hizmete soktu. Araçlar için bir dua töreni gerçekleştirildi

Alanya Belediyesi yeni araçları dualarla hizmete soktu

Alanya Belediyesi 40 aracı hizmete soktu. Araçlar için bir dua töreni gerçekleştirildi

03 Ocak 2020 Cuma 12:54
Alanya Belediyesi yeni araçları dualarla hizmete soktu

Alanya Belediyesi'nin araç filosu güçlenmeye devam ediyor. 2014'ten bu yana 200'ün üzerinde aracı filosuna dahil eden Alanya Belediyesi yeni yılda 40 aracı daha hizmete soktu. Yeni araçlar için bugün Park ve Bahçeler Merkez Şantiyesi'nde bir dua töreni gerçekleştirildi. Dua törenine Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu başta olmak üzere siyasi partilerin ilçe başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. 
'ÖRNEK BİR BELEDİYEYİZ' 
Törenin açılış konuşmasını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel gerçekleştirdi. Başkan Yücel "İlk günkü hizmet aşkıyla, yorulmadan Alanya için çalışıyor ve üretiyoruz. Bugün 40 araç ve iş makinesini hizmete sokuyoruz. Bugüne dek ise 200'ün üzerinde aracı belediyemize kazandırdık. 50 aracı da hizmetten muaf edeceğiz. Antalya'nın en güçlü araç filosuna sahip belediyelerden biriyiz. Alanya'nın her köşesine hizmetlerimizi ulaştırıyoruz, ulaştırmaya da devam ediyoruz. Tüketen değil üreten bir hizmet anlayışıyla Alanya'yı lider bir belediye haline getirdik. Sosyal belediyecilik uygulamalarında kente vizyon kazandıran adımlar attık. Geldiğimiz bu günde Türkiye çapında takip edilen bilinen örnek olan bir belediye olarak yolumuza devam ediyoruz" dedi.

DUALAR EDİLDİ
Başkan Yücel'in konuşmasının ardından Alanya Müftüsü İhsan İlhan önderliğinde dua törenine geçildi.
PLAKASI ÇAKILDI 
Duaların ardından Alanya Belediyesi Temizlik İşleri Birimi bünyesine kazandırılan yeni süpürge aracına plakası çakıldı. Aracın plakası 07 AHV 732 olurken plaka Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan tarafından takıldı.

Son Güncelleme: 03.01.2020 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81