Alanya Afrin’e destek için yürüyecek

Alanya, bugün TSK’nın Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na olmak destek amacıyla yürüyecek. Belediye Başkanı Yücel, siyasi parti ve STK ilçe temsilcilerinin de katılacağı yürüyüşe tüm Alanya halkı davet edildi.

Alanya Afrin’e destek için yürüyecek

Alanya, bugün TSK’nın Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekatı’na olmak destek amacıyla yürüyecek. Belediye Başkanı Yücel, siyasi parti ve STK ilçe temsilcilerinin de katılacağı yürüyüşe tüm Alanya halkı davet edildi.

03 Mart 2018 Cumartesi 00:38
Alanya Afrin’e  destek için yürüyecek

Alanya Dayanışma Platformu bugün yapılacak olan Zeytin Dalı Harekatı’na destek yürüyüşü için dün basın açıklaması yaparak tüm Alanya halkını ve STK'ları yürüyüşe davet etti. Önceki gün gece Afrin'de şehit düşen 8 askerimize rahmet ve yaralı askerlerimize acil şifalar dileyen Alanya Dayanışma Platformu grup sözcüsü Adnan Yavuz, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından sınırlarımızda ve bölgede istikrar ve güvenliği sağlamak amacıyla Suriye'nin Kuzey Batısında Afrin Bölgesi’nde  PKK/PYD/ YPG/DEAŞ mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost, kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere 20 Ocak 2018 saat 17.00'den itibaren başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla burada Kuyularönü Cami’de bugün saat 14.00'de Alanya Afrin Platformu  olarak 'Zeytin Dalı Yürüyüşü' organize edilmiştir. Alanya'daki bütün sivil ve toplum kuruluşlarının ve tüm siyasi partililerimizin desteği ve katılımı ile Alanya halkını destek ve teveccühü ile Zeytin Dalı Yürüyüşü ‘ne Alanya yaşayan tüm vatandaşlarımızı milli şuurun daha diri tutulması için çoluk çocuk, genç, ihtiyar, bay, bayan herkesi davet ediyor yürüyüşümüze destek vermelerini bekliyoruz" dedi.
KATILIM YOĞUN OLACAK
Bugün gerçekleştirilecek olan yürüyüşe başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, CHP İlçe Başkanı Ali Takavut, Vatan Partisi İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu olmak üzere tüm oda başkanları STK temsilcileri ve vatandaşların katılması bekleniyor. Saat 14.00’da Kuyularönü Camii’nden başlayacak olan yürüyüş şelale meydanında son bulacak. Meydanda protokol konuşmalarının yanı sıra Kuran-ı Kerim Tilaveti sunulup Mehmetçiklere dua edilecek. 

‘Bütün gücümüzle destek olacağız’

Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak için bugün gerçekleştirilecek olan yürüyüşle ilgili açıklama yapan Vatan Partisi Alanya İlçe Başkanı Hasan Faruk Kurtoğlu, “Biz Vatan Partisi Alanya İlçe Örgütü olarak Alanya Belediye başkanımız ve siyasi partilerimizin de katılacağı Cumartesi günü Alanya’da yapılması düşünülen Afrin’de devam eden Vatan Savaşımızda savaşan Mehmetçiklere destek yürüyüşü ve eylemine bütün gücümüz ve heyecanımızla katılıp destek olacağız. Bölücü terör örgütü PKK ve PYD nin siyasi örgütü HDP dışında tüm partilerin Atatürkçü sivil toplum kuruluşlarının Vatan savunmasının iç cephe birliğinin tezahürü olacak bu duruş ve eylemi desteklerini bekliyoruz. Bu eylem içerde ve dışarıda düşmanı korkutup, milletimizin gücüne güç katacaktır” dedi. 


 

Son Güncelleme: 02.03.2018 22:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81