Akdeniz'de deprem meydana geldi

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Akdeniz'de peş peşe depremler meydana geldi

Akdeniz'de deprem meydana geldi

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Akdeniz'de peş peşe depremler meydana geldi

14 Şubat 2020 Cuma 21:28
Akdeniz'de deprem meydana geldi

Kandilli Rasathanesi'nden alınan verilere göre Akdeniz'de Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 19:02'de 4.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin hemen ardından saat 20:50'de Dodecanese adasının (Yunanistan) açıklarında 3.3 büyüklüğünde tekrar bir deprem daha meydana geldi. Bölgede dün de 4.1 büyüklüğünde bir deprem olmuştu.

AFAD SON DEPREMİ 3.3 OLARAK AÇIKLADI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de, Yunanistan Dodecanese'nin 61 kilometre açıklarında 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

AFAD: İLK DEPREMİN BÜYÜKLÜĞÜ 4.5

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de, Yunanistan Dodecanese'nin 23,59 kilometre, Marmaris'in ise 100,03 kilometre açıklarında saat 19.02'de 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem, yaklaşık 8,72 kilometre derinlikte gerçekleşti.

DATÇA KAYMAKAMI AÇIKLAMA YAPTI

Datça Kaymakamı Mesut Çoban, AA muhabirine, "Akdeniz açıklarında oluşmuş bir deprem. Depremi hissetmedik. Depremle ilgili ilçemizde herhangi olumsuzluk bulunmamaktadır." dedi.

AKDENİZ DÜN DE SALLANMIŞTI

Bölgede dün akşam saatlerinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem olmuştu. Deprem yerin kilometre 11.40 derinliğinde meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ise depremin şiddetini 3,9 olarak açıklamıştı.

Anahtar Kelimeler:
AntalyaAkdenizDeprem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81