94. YIL COŞKUSU

94. YIL COŞKUSU

29 Ekim 2017 Pazar 19:17
94. YIL COŞKUSU
Alanya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında çelenk sunma programı düzenlendi.
 
Cumhuriyetin 94.yıl kutlamaları Alanya’da Hükümet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. Törene, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Akbaba, İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, kamu kurum müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar, oda ve dernek temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler ile vatandaşlar katıldı. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile sona erdi. 
Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan etkinlikler, 29 Ekim’de Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki tören ile coşku içerisinde devam etti. Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin tebriklerini kabul etti. Tebriklerin kabulünün ardından törenler, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda devam etti. Kaymakam Mustafa Harputlu ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşları ve öğrencileri selamlayarak bayramlarını kutladılar. Vatandaşları selamlamalarının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen etkinliklerde günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yanı sıra şiirler okunarak halkoyunları gösterileri ve benzeri etkinlikler gerçekleştirildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir şekilde karşılayan öğrenciler hazırladığı gösterilerle göz doldurdu. Öğrencilerin oyunlarını izleyen ve şiirlerini dinleyen vatandaşlar, Cumhuriyetin öğrencilerini alkışlamanın gururunu yaşadılar.
 
Son Güncelleme: 29.10.2017 20:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81