8 Mart için buluşturdular

Alanya Kent Konseyi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri için Yerel Gündem 21 Evi’nde Nurhan Özcan başkanlığında geniş katılımlı toplantı gerçekleştirdi.

8 Mart için buluşturdular

Alanya Kent Konseyi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri için Yerel Gündem 21 Evi’nde Nurhan Özcan başkanlığında geniş katılımlı toplantı gerçekleştirdi.

21 Şubat 2019 Perşembe 22:11
8 Mart için buluşturdular

Toplantıya Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ümran Aykut, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in Eşi Yıldız Yücel, tüm siyasi kurumların kadın kolları başkanları, kurum, dernek, oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve kadın temsilcileri ve Alanya’da bulunan yerleşik yabancıların üye olduğu derneklerin başkan ve üyeleri katıldı.
YABANCI DERNEKLER DE KATILIM SAĞLADI!
Dünya kadınlar günü olması sebebi ile Alanya’da bulunan  yerleşik yabancıların üye olduğu derneklerin başkanlarının da davet edildiği toplantıda 8 mart etkinliği planlandı. Yabancı dernek başkan ve üyeleri  8 mart etkinliğine dahil edildikleri için oldukça memnun kaldılar.

İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ!
Toplantıya katılım sağladıkları için herkese teşekkür eden, Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan, “ Kent Konseyi olarak, siyasi kurum, din, dil, ırk gözetmeksizin, şehirde yaşayan tüm halkımız ile etkileşim içerisindeyiz. Bugün bir ilki gerçekleştiriyoruz. Zaten her 5 aralık ve 8 martta tüm kadınlarımız ile birlikte Türkiye’ye örnek olacak şekilde birlik beraberlik içinde kutlamamızı gerçekleştiriyorduk. Bu yıl ilk olarak yerleşik yaşayan yabancı vatandaşlarımızı da dahil ettik. Ortaklaşa planlayacağımız  ve  ilki yaşayacağımız bir 8 Mart kutlaması gerçekleştireceğiz.” Şeklinde konuştu.
Program,  8 Mart cuma günü saat 10:00’da Atatürk Anıtı önünde toplanılıp, Alanya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının çelenk sunumu, saygı duruşu, istiklal marşı, basın açıklamaları, dilek ağacına dileklerin asılması, “şiddete karşı bir fırça da sen at” etkinliğinin ardından, Atatürk Anıt’ı önünden dövizlerle Türk bayrakları ve diğer katılım sağlayan ülke bayrakları ile birlikte kültür merkezine kadar yürüyüş gerçekleştirilmesi ve Alanya Belediyesinin kültür merkezindeki  8 mart konulu sergi açılışına geçilmesi şeklinde planlandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81