'Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun!'

'Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun!'

29 Ağustos 2017 Salı 20:51
'Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun!'
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Alanya Şube Başkanı Aydın Özbaş, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolaysıya açıklamalarda bulundu. Ulusal bayramın 95’inci yıldönümü olduğunu hatırlatan Özbaş, şöyle konuştu: “30 Ağustos zaferi vatanımız olan Anadolu’da bağımsız, halk egemenliğine dayalı, demokratik, laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurulmasını sağlamıştır. Mustafa Kemal’in söylediği gibi ‘Türk vatanını fethetmek fikrini, Türk’ü esir etmek hayalini genel, ortaklaşa bir fikir haline koymaya çalışanlar layık oldukları akıbetten kurtulamamışlardır.’
Ulusal Bağımsızlık Savaşımız emperyalizme karşı verilen ve dünyadaki tüm mazlum, sömürülen halklara örnek olan kutsal bir direniştir. Zafer sonrasında başlatılan ‘Anadolu Aydınlanması’ ve yeni bilim, ekonomi zaferleri ile çağdaş bir devlet ve toplum yapısının oluşturulmasına çalışılmıştır. 
Ne yazık ki yaşadığımız günde emperyalizm ve işbirlikçileri, ‘kan ve irfanla kurulmuş’ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölme ve yıkma heveslerinden vazgeçmemişlerdir. Yaşadığımız dönemde emperyalizmin vazgeçmediği ‘Sevr’,  Büyük Ortadoğu Projesi’yle, yeniden Türk ulusunun önüne getirilmiştir. 
Son on beş yıldır ülkeyi yöneten Siyasal İslam görüşündeki iktidarlar, sonunda rejim değişikliğine kadar vardırılmış bir ‘değişim ve dönüşüm’ü Türk Milleti’ne dayatma peşinde olmuştur. Bu dönemde devlet içinde yuvalanmış ‘cemaat’in kurduğu kumpaslarla başta Türk Ordusu hedef alınmıştır. Türk Ordusu yıllarca süren hukuksuz Silivri davalarıyla gözden düşürülmeye,   etkisizleştirilmeye çalışılmıştır. 15 Temmuz 2016’ da ise, orduda örgütlenmiş emperyalizm güdümündeki FETÖ, ‘darbe - işgal girişimi’ne kalkışmıştır. Bu girişim ordu - millet tarafından önlenmiş ama ordu yine hedefte tutulmuş, OHAL dönemine geçilerek çıkarılan KHK’ ler ile TSK’nın geleneksel yapısını değiştiren köklü değişikliklere gidilmiştir.   Büyük Zafer’in doksan beşinci yıldönümünde, yarınlar için umutsuzluğa düşmeden Mustafa Kemal’in sözlerini yineliyoruz: ‘Bugün kutlamak değerbilirliğinde bulunduğumuz büyük zafer özellikle Türk Ordusu’nundur. Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun’.   
Atatürkçü Düşünce Derneği Alanya Şubesi olarak tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer bayramını kutlar, zaferde payı olan  Büyük Komutan Atatürk’ü, Silah Arkadaşlarını, tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi saygı ve gönül borcu ile anarız.”
Son Güncelleme: 29.08.2017 20:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81