'Başarıda ilk üçteyiz'

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu'ndaki genel kurula Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ile kent konseyi üyeleri katıldı.

'Başarıda ilk üçteyiz'

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Meclis Salonu'ndaki genel kurula Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ile kent konseyi üyeleri katıldı.

05 Aralık 2017 Salı 19:38
 'Başarıda ilk üçteyiz'
 
 
Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda sonra bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Özcan, "Kent konseyi demek kentin konseyi demek. Yani sizler demeksiniz. Hep beraber yönetiyoruz. Bütün organizasyonları,  yapmış olduğumuz faaliyetleri de hep beraber bu faaliyetleri yapıyoruz. Bugünkü olağan seçimsiz genel kurul demek de yapmış olduğumuz faaliyetleri beraber bir gözden geçirmek ve kamuoyuyla paylaşmak demek. Katkı verecek olan arkadaşlar da burada. Katılımınız için çok teşekkür ederim" dedi. Divan oluşturulmasının ardından kent konseyinin gerçekleştirdiği faaliyetler katılımcılarla paylaşıldı.
'NEDEN ALANYA'DA DÜZENLEMİYORUZ'
Genel kurul sonunda konuşan ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar, "İstanbul'daki Alanyalılar Gecesi'ni neden Alanya'da düzenlemiyoruz?   Bunda bence fayda var" diye konuştu. Özcan da bunu ALKOD'un yaptığını söyledi. Tabaklar ise,  dışardan gelenlerin de Alanya'ya tanıtılması gerektiğini söyledi. ALKOD Başkanı Ömer Göker,  "Herkesin zaman kavramı farklı. Hedeflerimiz arasında bunu Ankara'da yapmak da var" ifadelerini kullandı. Tabaklar da bunu yetkili kişilerle yapmaları halinde zamanla oturacağını söyledi. Tabaklar, "Sadece İstanbul değil,  başka yerde de yapılabilir ama bence bunun Alanya içinde de gerçekleştirilmesi lazım. Bu Alanya'nın tanıtımına da katkı sağlayacaktır" dedi.
'İLK ÜÇTEYİZ'
Özcan da, "İstanbul'da biz de destek vererek bir dernek açılmasını sağladık. Onlarda bizim kadar veri yok. Onlara verileri de biz veriyoruz. Ankara'da bir Alanyalılar Derneği var. Türkiye'de en başarılı kent konseylerinin biri Alanya Kent Konseyi. Diğer şehirleri de geçmişiz. İlk üçteyiz. Gittiğimiz yerlerde sürekli manşetlerdeyiz. Gittiğimiz yerlere ticari bir hareketlilik sağlıyoruz" diye konuştu.
 
Son Güncelleme: 05.12.2017 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81