Gümüşkavak yolu genişletildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda genişletme çalışması yaptığı Gümüşkavak Yolu’nun alt yapı hazırlıklarını yapıyor.

Gümüşkavak yolu genişletildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz aylarda genişletme çalışması yaptığı Gümüşkavak Yolu’nun alt yapı hazırlıklarını yapıyor.

26 Mayıs 2017 Cuma 22:20
Gümüşkavak yolu genişletildi
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Alan Ekipleri, Dim Vadisi’nde bulunan Gümüşkavak ve Yalçı Mahallesi’ndeki yol genişletme çalışmalarını tamamladı. Yolun genişletilmesinin ardından ekipler yolda alt yapı çalışmalarına başladı. Yola kamyonlarla çörez dökülerek, grayderle düzenleme silindir ile sıkıştırma çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 4 km olan her iki mahallenin yolunun kısa sürede alt yapısının tamamlanması bekleniyor.
Gümüşkavak’a spor aletleri kondu.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler ekipleri, Gümüşkavak Mahallesi’ne spor malzemeleri koydu. Eski okul binasının arkasındaki boş alanı düzenleyen ekipler, şehir merkezlerinde bulunan spor aletlerinin benzeri söz konusu alana monte etme çalışmasını tamamladı.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Gümüşkavak ve Yalçı’dan geçen yolu hem bölgede yaşayan insanlar hem de Kuşyuvası üzerinden yaylaya giden vatandaşlar yoğun olarak kullanıyor. Bu nedenle söz konusu yolun genişletilmesi gerekiyordu. Ekiplerimiz bir süredir bölgede çalışıyor. Şu sıralar alt yapısı hazırlanan yolu asfalt sezonunda da asfaltlayacağız. Öte yandan mahalle sakinlerinden gelen talep üzerine Gümşkavak’a spor aletleri koyduk. Burada gençlerin yanı sıra kadın erkek tüm vatandaşlarımız düzenli spor yapabilecek “ dedi. 
Son Güncelleme: 26.05.2017 22:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81