Güle güle Cep Herkülü

Güle güle Cep Herkülü

19 Kasım 2017 Pazar 19:53
Güle güle Cep Herkülü
Milli halterci Naim Süleymanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Fatih Camii İmamı "Onun bir kahraman olarak bu millete madalyalar kazandırdığına şahitlik eder misiniz?" sözleriyle helallik istedi.
28  Eylül'den bu yana tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türk sporunun efsane ismi  Naim Süleymanoğlu (50) için dün  Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
Öğle namazını müteakip düzenlenecek tören öncesi Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu camiye getirildi. Törene Başbakan  Binali Yıldırım'ın yanı sıra eski Başbakan  Ahmet Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı  Osman Aşkın Bak,  MHP Genel Başkan Yardımcısı  Celal Adan,  CHP  Yalova  Milletvekili  Muharrem İnce,  İstanbul Valisi  Vasip Şahin,  Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı  Hidayet Türkoğlu ile çok sayıda kişi katıldı.

LEONİDİS DE GELDİ, TABUTUNA ÖPEREK VEDA ETTİ
Cenaze törenine çok özel bir isim de katıldı.  Naim Süleymanoğlu'nun aktif sporculuğunda en büyük rakibi olan Yunan Halterci Valerios Leonidis de oradaydı. Leonidis,  Naim Süleymanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu öperek saygısını gösterdi. Leonidis'e Dünya Şampiyonu Milli halterciler Sunay Bulut ve  Halil Mutlu eşlik etti.
Cenaze törenine katılan isimler arasında  Naim Süleymanoğlu'na Karaciğer Naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Kamil  Yalçın Polat da vardı. Polat Naim cenaze namazında ön sıralarda saf tuttu.
Son Güncelleme: 19.11.2017 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81