Grup yolları yenileniyor

Grup yolları yenileniyor

17 Kasım 2017 Cuma 19:45
Grup yolları yenileniyor
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa Korubaşı, Çakmak, Çörüş ve Çığlık Mahalleleri grup yollarında çalışma başlattı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da bu yılın ilk 10 ayında 80 kilometrelik asfalt hizmeti veren ekipler, Korubaşı-Çakmak-Çörüş Grup Yolu’nda çalışma başlattı. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, yaklaşık 20 kilometrelik grup yolunda çalışmalara Çörüş Mahallesi’nden başladı.
Büyükşehir Belediyesi, Gazipaşa’da 2017 yılı asfalt programı kapsamında ilk olarak Yunt Yaylası’nda 12 kilometrelik sathi asfalt çalışması gerçekleştirdi. Ardından Şahinler - Ilıca hattının 18 kilometrelik bölümüne sathi asfalt yapıldı. Daha sonra Sugözü Grup yolunun 5 kilometrelik bölümü de sıcak asfaltla kaplandı. Esenpınar-Üçkonak-Yenigüney-Çimenbağ-Karaçukur hattının 33 kilometrelik bölümü de alt yapısını hazırlanmasının ardından sathi asfalt döküldü. Büyükşehir Belediyesi, 2017 yılının son asfalt çalışmasını ise Ilıca-Karalar hattında gerçekleştirdi. Daha önce Şahinler ile Ilıca hattında yapılan çalışmanın devamı olarak Ilıca’dan Karalar sınırına kadar olan grup yolunun 12 kilometrelik bölümü de sathi asfaltla kaplanarak halkın kullanımına sunuldu.
Vatandaşın konforlu ve güvenli ulaşımı için Antalya’nın dört bir yanında yol ve asfalt hizmetlerinin aralıksız sürdürüldüğünü kaydeden Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Koordinatörü Ahmet Büyükakça, “Yeri geldiğinde halkımızın ulaşımı için dağları kırarak yeni yollar açıyoruz. Grup yollarımız ve yayla yollarımız dahil birçok bölgede bu yıl sıcak ve sathi asfalt çalışmaları gerçekleştirdik” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in talimatları doğrultusunda bu hizmetlerin Gazipaşa’ya kazandırıldığını belirten Büyükakça, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarının tüm Gazipaşa halkına hayırlı, uğurlu olmasını diledi.
 
Son Güncelleme: 17.11.2017 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81