Gözaltına alınan şüpheli serbest

Gözaltına alınan şüpheli serbest

30 Kasım 2017 Perşembe 21:17
Gözaltına alınan şüpheli serbest
Alanya’da bir apartmandaki dairelerden 6 adet su ısıtıcısı çaldığı iddia edilerek gözaltına alınan şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
Oba Göl Mahallesi’ndeki bir apartmanın boş 6 dairesinden 6 su ısıtıcı çalındığı ihbarını değerlendiren Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Çalıntı eşyaların internet üzerindeki bir alışveriş sitesinde satışa çıkarıldığı tespit eden polis kendini müşteri olarak tanıtarak ısıtıcıları satın almak için sözleşti. Kararlaştıkları adreste satıcıyla buluşan ekipler, hırsızlık şüphelisi G. T.’yi (35) ısıtıcılarla beraber yakaladı. Yapılan incelemelerde çalıntı ısıtıcıların seri numaralarını tuttu öğrenilirken, şüpheli ise gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen G. T. Alanya Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 
 
Son Güncelleme: 30.11.2017 21:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81