Gönüllerince eğlendiler

Alanya Belediyesi tarafından "Engelliler Haftası" kapsamında yemek programı düzenlendi.

Gönüllerince eğlendiler

Alanya Belediyesi tarafından "Engelliler Haftası" kapsamında yemek programı düzenlendi.

17 Mayıs 2017 Çarşamba 21:06
Gönüllerince eğlendiler
Banana Otel’de düzenlenen yemeğe ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi (AHEP) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Sosyal İşler Müdürü Bilal Nurgül, Kurum Müdürleri, Alanya Belediyesi Engelsiz park ve Yaşam Merkezi personelleri, engelli vatandaşlar ve aileleri katıldı.
Türk Sanat Müziği ezgileri eşliğinde yenen yemekte engelli bireyler gönüllerince eğlendikleri bir gece geçirdiler.
Yemekte konuşan Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in göreve geldiği ilk yıl Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünü kurarak merkezden kırsala engelli bireylerin yaşam koşullarını iyileştirmek için çalışma başlatıldığını belirtti.
Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel şunları söyledi:  “ Müdürlüğümüzün kurulması ile engelli bireylere yönelik hizmetlere öncelik verdik. Merkezden kırsala yürüttüğümüz çalışmalarla özellikle kırsaldaki engelli kardeşlerimize uzman ekiplerimiz ulaşarak gerekli tüm hizmetleri veriyor. Bizzat kendimiz en uzak mahallelere dahi giderek engelli kardeşlerimizin yanında oluyoruz. Sadece engelliler haftasında değil her gün onların yanında olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bu gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, tüm engelli vatandaşlarımızın "Engelliler Haftası’nı kutluyor, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir hayat sürmelerini temenni ediyorum" dedi.
Son Güncelleme: 17.05.2017 21:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81