Girişimci olmak için Franchise şart mı?

Girişimci olmak için Franchise şart mı?

18 Mayıs 2017 Perşembe 20:13
Girişimci olmak için Franchise şart mı?

 

Yeni nesil girişimcilerin büyük bir bölümü, “franchise ya da bayilik almadan büyüyebilir miyim?” konusunda ilişkin araştırmalar yapıyor. , uzunca süredir girişimcilere Franchise ve  başlığı altında tüm girişimcilerin bilgi sahibi olması gereken sektörlere ilişkin bir fikir analizini sunmaktadır. TÜİK verilerine göre, Türkiye’de ki pek çok girişimci, sıfırdan bir işletme açmak yerine doğrudan Franchise bayilikleri tercih etmektedir. Bunun sebebi;  
  • Türkiye’de halk, sıfır bir işletmeye şans tanımak yerine, bilindik firmalara yönelmektedir.
  • Bilindik firmalar hem hijyen, hem ürün kalitesi, hem de hizmet konusunda garantiler sunar.
  • Franchise bayilik almak demek; isim haklarını, konseptleri ve firmanın ürünlerini kullanmanızı sağlar.
  Böylelikle sıfırdan bir işletme açmak yerine, ücretli veya ücretsiz bayilik veren firmalar araştırmaları yapıp, bu sektör de aktif bir rol oynamanızı öneriliyor sitede. Türkiye standartlarında önemli bir yer edinen ve her geçen gün çıtasını çok daha üst pozisyonlara taşıyan web sitesi, girişimcilerin bir bilgi edinmesine yönelik hizmet politikaları sunmaktan da geri kalmamaktadır. Günden güne daha fazla kişinin ortak tercihi konumunda yer alan BayilikListesi, sizlere aktif olarak sektör de bir bilgi edinme avantajları sunmayı da ihmal etmemektedir.

Dilediğiniz sektöre bayilik ile hızlı bir giriş yapın!

Dilediğiniz sektörü tercih etmek ve yatırımları bu alanda değerlendirmek demek, sizlerin kısa sürede ciddi kar marjları elde etmesine imkanlar tanımaktadır. BayilikListesi de  bu alanda aktif bir rol üstlenmeniz ve öne çıkan firma kimliği elde etmeniz konusunda tavsiye sunmayı es geçmiyor. Türkiye standartlarında önemli bir yer edinen ve alanında lider olan web sitesi, bugüne kadar binlerce yatırımcıya çeşitli iş kolları üzerinden bilgilendirmeler sunmuştur. Franchise ve bayilikleri ele almak, aynı zamanda doğru bir yatırım olanağı sunabilmek adına binlerce farklı marka üzerinden bir kıyas yapabilmenize yönelik çalışmaları sunabilmektedir. BayilikListesi üzerinde, tamamı bayilik veren firmalar tarafından girilmiş gerçek bayilik ilanlarını görüntüleyebilir, bu ilanları sektörlere, bölgelere ve yatırım bütçelerine göre süzebilir, doğru ilanı bulduğunuz anda da site üzerinden online başvuru seçeneğini kullanarak, bayilik veren firma ile iletişime geçebilirsiniz. Hem yerli üreticilerin ürünlerini sergilemek sureti ile yeni bayilikler bularak satış ağlarını genişletebilecekleri hem de yatırımcıların hali hazırda geliştirilmiş bir ürüne ya da çalışan bir işletme modeline yatırım yaparak, sermayelerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri BayilikListesi gelişecek gibi görünüyor. Aşağıdaki videoda BayilikListesi ile ilgili ayrıntılı bilgiler bulabilirsiniz.

Son Güncelleme: 19.05.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81