Gevrek Simit 2 açıldı

Gevrek Simit 2 açıldı

02 Ekim 2017 Pazartesi 19:32
Gevrek Simit 2 açıldı
Özcan Kardeşlerin sahibi olduğu Gevrek Simit ikinci şubesi ile Alanyalıların hizmetine girdi
 
Şehmuz Özcan ve Mesut Özcan'ın sahibi olduğu Gevrek Simit Kafe, 25 Mt'lik yol üzerinde Garanti Bankası arkasında hizmete girdi. İlçe Vaizi Ömer Kaba, Hacıkura Cami İmamı Hasan Temiz ve İmam Dayı Cami Müezzini Yusuf Teker'in birlikte yaptığı dualarla açılışı yapılan Kafe'nin açılışına davetlilerin yanı sıra, esnaflar da katıldı. Duaların ardından katılımcılara bol bol ikramda bulunan Özcan Kardeşler, katılımcıların dualarını da aldılar. Açılışa özel fiyatlar uyguladıklarını da dile getiren Özcan Kardeşler, daha sonra da tebrikleri kabul ettiler.
 
Magazin Servisi
Son Güncelleme: 02.10.2017 19:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2019-08-27 09:49:41

Alanya gevrek simit adlı mekanda kahvaltı söyledik 2 kişilik kahvaltıya hem bizden 85 lira para aldılar hem de kahvaltının yanında kahvaltı bitene kadar söylememize rağmen getirtemediğimiz çayları da hesaba yazdılar.çaysız kahvaltı olur mu ? dediğimizde fotoğraftaki siyahlı arkadaşın bize 5 lira verip 1 lirada bizden olsun demesi yani esnaflığa sığmayan hareketi de cabasıydı. Alanya ya ve Alanya lılara yakışmayan mekan.

banner81