Gerilim Filmleri – Gerilim Filmi İzle

Gerilim Filmleri – Gerilim Filmi İzle

21 Kasım 2016 Pazartesi 23:56
Gerilim Filmleri – Gerilim Filmi İzle


Adrenalin kanınızdan akıp geçtiğini hissetmek istiyorsanız şüphesiz, tam bir gerilim bağımlısısınız. Yerinizde duramayacağınız film keyfi için, tercih ettiğiniz gerilim filmleri tansiyonunuzu tavan yaptırmaktadır. Film arayışı sürenler, beklenmedik sahnelerin verdiği hazzı hissetmek için gerilim filmi izle – gerilimiz filmleri sizler için yapılmış. Sıradan romantik filmlerden, komedi filmlerinin bayatlığından veya bugün de bunu deneyeyim diyenler gerilim filmleriyle bunları yapabilirler.

Gerilim filmlerinin en dikkat çekici özelliğiyse heyecanın sürekli dorukta olmasıdır. Film izlerken uyuklayan arkadaşlarınız bile, filmin onları canlı tutması sebebiyle finali görebilecekler. Film boyunca biraz diken üstünde olsanız da, filmin sonunda mutlu bir şekilde bilgisayarınızı kapatabilirsiniz.

Gerilim filmleri temelde korku filmleriyle örtüşse de, zaman zaman suç ve cinayet içerikli filmlerde de bolca gerilim sahneleri görmek mümkündür. Psikolojik filmler de gerilim türünün en iyi örneklerindendir. Bunun apaçık en bariz örneği ise Kuzuların Sessizliği filmidir. Anthony Hopkins’in üstün oyunculuk performansıyla karşımıza çıkan film, Hannibal serisinin bir parçasıdır. Filmde, ünlü bir psikiyastrist olan Dr. Hannibal Lecter’ın seri katil imajıyla görmek mümkün. FBI’ın çeşitli suçluları yakalamakta Hannibal Lecter’dan yardım alınmasıyla filmin çizgisi belirleniyor. Psikolojik çözümlemerin yapıldığı fim 1991 yılına ait.

Bir başka gerilim filmi olan Zindan Adası, Leonardo DiCaprio oyunculuğuyla sahnedeki yerini alıyor. DiCaprio filmde, Marf Ruffalo ile oynuyor. Altıncı His filmi, yine psikolojik bir film niteliği taşımaktadır. İçine kapanık bir çocuğun sorunlu bir çocuğu konu alan filme biraz da fantastik bir korku havası katılmış. Oyunculukların ustaca işlendiği filmde Bruce Willis ve Haley Joel Osment başrolleri paylaşmaktadır.

Kuşkusuz gerilim filmlerinin en çok tepki toplayanı ise Saw serisidir. Türkçe’ye Testere olarak çevrilen Gerilim Filmleri – , 2004 yılında serinin ilk filmiyle beyaz perdeye yansımıştır. Psikolojik bir gerilim filmi izlemek isteyenler için oldukça iyi bir seçenek oluştururken, filmde bolca kanlı sahne görebilirsiniz. Düzenlenen oyunlara ayak uydurmazsanız, ölümünüz kaçınılmaz olacaktır. Sağ kurtulmak içinse söylenilenleri yapmanız gerekmektedir.

Gerilim filmi izle – gerilim filmi için son örnek olarak modern filmlerden olan Türkçe’ye Arınma Gecesi olarak çevrilen film serisi de oldukça rağbet gören filmler arasında yerini edinmiştir.
Son Güncelleme: 22.11.2016 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81