Gençlikten anlamlı yardım

Gençlikten anlamlı yardım

18 Eylül 2017 Pazartesi 22:27
Gençlikten anlamlı yardım
Ak Parti Alanya  Gençlik Kolları, dün başlayan 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Dereköy İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin eksik olan kırtasiye malzemelerini tamamladı. 
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık,  Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte dün başlayan 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılının ilk gününde Dereköy İlkokulu ve Ortaokulunda öğrencilerle bir araya geldi. Ak Gençlik üyeleri tüm sınıfları tek tek dolaşarak öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşıladı.  Işık, “Okullarla ilgili bu projemiz uzun zamandır devam ediyor. Sürekli özellikle kırsal bölgelerimizde bulunan okullarımızı ziyaret edip, okulların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bugün de yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Dereköy İlk ve ortaokulumuzda sınıflarımızı tek tek dolaşarak öğrenci kardeşlerimizin kırtasiye desteğimizi sağladık. Sadece bugün için değil her zaman onların yanındayız. Bu kardeşlerimiz, bugün okuyacak ve önümüzdeki yıllarda inşallah vatanımıza milletimize en iyi şekilde en iyi yerlerde hizmet edecek” dedi. – Mert CANTÜRK 
 
Son Güncelleme: 18.09.2017 22:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81