Gece ile gündüz birbirine girdi

Gece ile gündüz birbirine girdi

16 Temmuz 2017 Pazar 21:47
Gece ile gündüz  birbirine girdi
Antalya’da gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkı 6 dereceye kadar düşünce vatandaşlar evlerini boşaltarak sahillerde uyumayı tercih etti. Meteoroloji ise aradaki farkın 4 dereceye kadar düşeceğini bildirdi. 
 
Gündüz hava sıcaklığının 34 derece ölçüldüğü Antalya’da, akşam ve gece saatlerinde de etkili olan sıcak hava ile nem vatandaşları bunalttı. Akşam saatlerinde 28 dereceye kadar çıkan hava sıcaklığı ile gündüz arasında sadece 6 derecelik bir farkın oluşu, nem oranının ise yüzde 60’a kadar çıkması, vatandaşların sahillerde uyumasına neden oldu. Gece evlerinde uyuyamayıp dünyaca ünlü Konyaaltı Sahili’ne gelen Antalyalılar, deniz serinliğinde battaniye örtünerek uyudu. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte uyanmak zorunda kalan vatandaşlar, bu seferde Akdeniz’in berrak sularına kendilerini bırakarak serinledi. Bir müddet denizin içinde serin suların keyfini çıkaran Antalyalılar, denizden çıktıktan sonra ise deniz manzarası eşliğinde de kahvaltılarını yaptı.
"SANKİ 24 SAAT BOYUNCA GÜNDÜZÜ YAŞADIK"
Gece saatlerinde sıcaktan bunaldığı için sahile gelmeyi tercih ettiğini söyleyen Berfin Güler, “Sanki 24 saat boyunca gündüzü yaşadık gibi bir durum oldu. Bir taraftan da nem olunca evimizde uyuyamadık. Sahile çadırımızı kurduk ve burada uyumayı tercih ettik. Deniz olmasa ne yapardım bilmiyorum” diye konuşurken, bunaltıcı nem ve sıcaklığı atlatmanın tek yolunun deniz olduğu önerisinde bulundu.
ARADAKİ FARK 4 DERECEYE KADAR DÜŞECEK
Öte yandan, meteorolojiden edinilen bilgiye göre, Antalya’da hava sıcaklığı Cumartesi günü gündüz saatlerinde 34, akşam saatlerinde 28 iken, Pazar günü gündüz 33, akşam 28, Pazartesi ise gündüz 31 akşam ise 27 derece olacak.
 
Son Güncelleme: 16.07.2017 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81