‘Yolsuz ev kalmayacak’

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, mahalle muhtarlarının talebi üzerine mahallelere kırıcı göndereceklerini söyledi.

‘Yolsuz ev kalmayacak’

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, mahalle muhtarlarının talebi üzerine mahallelere kırıcı göndereceklerini söyledi.

13 Temmuz 2018 Cuma 21:47
‘Yolsuz ev kalmayacak’

Gazipaşa halkının evlerine bahçelerine daha rahat gitmesini sağlayacaklarını söyleyen Çelik, kırsal mahallelerde seferberlik başlattıklarını dile getirdi. Belediye Başkanı Çelik, “Göreve geldiğimizden beri mahallelerimizin yolarında bakımlarımız, asfaltlamalarımız, betonlamalarımız devam ediyor. Fakat kırsal mahallelerimizde ve merkezde Cumhuriyet, Bakılar ve Ebice’de var. Bu yamaçlarda açılmayan yollarımız var. Bu konuda muhtarlarımızla görüştük. Muhtarlarımız bizlerden paletli kepçe taleplerini iletmelerini istedik. Onunla ilgili kepçe kiralama işlemine başladık. İnşallah önümüzdeki günlerde mahallelerimize, bir eve, iki eve, üç eve veya açılmayan, yarı açılmış bozuk durumdaki yollar için çalışma başlatacağız. Her mahallemize isteğe göre kırıcımızı bir hafta 10 gün konuşlandıracağız. Kırsaldaki 43 mahallemizi artı merkezde de Cumhuriyet, Bakılar ve Ebice’de yollarımızı açarak vatandaşımızı rahatlatacağız. Bununla ilgili startımızı verdik. Seçim sürecine kadar 9 ay kırıcımız mahallelerimizde gezecek ve yolları açıp, insanlarımızın evlerine, bahçelerine daha rahat ulaşmasını sağlayacağız. Bunun akabinde bir kış geçtiği zaman önümüzdeki dönemde bu yolarda asfalt ve beton çalışması yapacağız. Vatandaşımızı buradan mahallesine kadar sıcak-sathi asfaltla oradan da kendi evine kadar beton yol veya sathi asfaltla ulaştıracağız. Yani evinden merkeze kadar konforlu bir şekilde gelip-gitmesi için çalışıyoruz. Şuanda kırsal mahallemizde seferberliğimizi başlatıyoruz” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81