‘Vatandaş isterse, hizmete devam ederiz’

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, makamında basın mensuplarına gündemi değerlendirdi. Adaylık sürecinin henüz netlik kazanmadığını belirten Belediye Başkanı Çelik, adaylık konusunda tek yetkili merciinin AK Parti Genel Merkezi olduğunu söyledi.

‘Vatandaş isterse, hizmete devam ederiz’

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, makamında basın mensuplarına gündemi değerlendirdi. Adaylık sürecinin henüz netlik kazanmadığını belirten Belediye Başkanı Çelik, adaylık konusunda tek yetkili merciinin AK Parti Genel Merkezi olduğunu söyledi.

28 Aralık 2018 Cuma 22:16
‘Vatandaş isterse, hizmete devam ederiz’

Basında yer alan, aksini iddia eden haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Çelik, “Şu an itibariyle adaylık konusunda netlik yok. Net olan bir şey var o da Cumhur İttifakının devamı. Ara sıra alt kesimlerden değişik söylemler çıksa da önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Bahçeli’nin söylemleri. Bize derlerse adayımız MHP’den Yavuz Uysal olacak, biz genel merkezin emriyle sonuna kadar bu adaya destek vereceğiz. Bu ben de olabilirim, MHP’nin adayı da olabilir, diğer aday adayı arkadaşlarım da olabilir, hatta bizim dışımızda bir atama da olabilir. Cumhur ittifakının ön gördüğü aday kim olursa olsun sonuna kadar destek vereceğim. Bizim şahsi nefsimizi, isteklerimizi bir kenara bırakmamız lazım. Tek önemli olan, önceliği olan konu Gazipaşa. Mehmet Ali Ağabeyi de içine alarak söylüyorum, hepimizin derdi Gazipaşa” dedi.
DÜŞÜNMEK AYRI İCRAAT YAPMAK AYRI
Söylemlerin ve düşüncenin ortak olduğunu ancak önemli olan ayrıntının icraat olduğunu belirten Çelik, “Cumhurbaşkanımız ve inşallah Cumhur İttifakı daha 4.5 yıl iktidarda. Biz gelirlerimizde ciddi bir artış yaptık. Mülk gelirlerimizi arttırdık, çok büyük tasarruf tedbirleri uyguladık. 19 Belediye başkanı içerisinde Linea’ya binen tek başkan benim. Ben de lüks makam araçları almayı, kiralamayı bilirim ama bu paraya bir köy konağı daha yapabilir miyiz diye düşünüyorum. Belediyenin arkasında iktidar gücü olması gerekiyor. Belediyemizde son 3 yıldır ciddi oranlarda İŞKUR işçisi çalışıyor. Maaşını ve sigortasını devletimiz ödüyor, hizmeti biz alıyoruz. Deniz yoluna verilen hibe, su kemerleri restorasyonu, Selinus Kalesi yolunun restorasyonu… Bunlar için ödenekler geldi. Koru sahiline verilecek hibe yazısı geldi, para da yakında gelecek. Antalya’da Çevre ve Şehircilik Bakanı ile yaptığımız son görüşmede kendisi Hacı Musa’daki bisiklet yoluna hibe desteği sözü verdi. Bugün yarın projemiz gidiyor. Bu hibelerin toplamı yaklaşık 5 milyon TL’nin üzerinde. Bu şu anlama geliyor. Gazipaşa’nın iktidar belediyesine ihtiyacı var. Hacı Musa ve Ulu Hendek çalışması DSİ ile birlikte yürüttüğümüz bir çalışma. Gazipaşa’nın Koru ve Kızılin sahiline bir tane ulaşım var. Biz buralara alternatif yollar yapacağız. Hacı Musa, Ulu Hendek ve Mevlütlü Sokağı, bu üç yeri de en geç 1.5 yıl içerisinde bitireceğiz. Bu bölgeler yeni cazibe merkezleri haline gelecek” diye konuştu.

‘VATANDAŞLARIMIZ BİZE GÖREV VERMESE BUNLARI YAPAMAZDIK’
Belediye gelirlerini geçmişe oranla arttırdıklarını ve ekonomiyi rahatlattıklarını dile getiren Çelik, “Göreve geldiğimizde kucağımızda bulduğumuz 312 icra dosyasını 40’a düşürdük. 2019 sonrası için bu çok büyük bir avantaj. 35 olan kademedeki araç sayımıza 41 yeni araç ekledik. Toplam 76 aracımız olmuş. Bunun içinde boya makinesi de var, fortlif de var, greyderimiz de var. Son 45 yılda 35 araç, son 4 yılda 41 araç. Bu bir rekor ve bu araçların yüzde yetmişi sıfır alınmış araç. Bugüne kadar emeği geçen tüm belediye başkanlarına teşekkür ediyorum ancak kendi yaptıklarımızı da söylemeden geçemeyeceğim. Bu başarı bizim değil, halkın başarısı. Vatandaşımız bize bu görevi vermeseydi biz bunları yapamazdık. Milletimiz bizi yine bu koltukta görmek isterse hizmetimize devam ederiz. Bizi doktor olarak görmek isterse sağlık ocağında hizmet etmeye devam ederiz” ifadelerini kullandı.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81