‘Üreticinin yanındayız’

Gazipaşa’da etkili olan dolu yağışı Kahyalar, Sarıağaç, Çalıpınar, Çakmak, İnceğiz, Aydıncık ve Karalar mahallelerinde üreticiyi zarara uğrattı.

‘Üreticinin yanındayız’

Gazipaşa’da etkili olan dolu yağışı Kahyalar, Sarıağaç, Çalıpınar, Çakmak, İnceğiz, Aydıncık ve Karalar mahallelerinde üreticiyi zarara uğrattı.

28 Ekim 2018 Pazar 22:09
‘Üreticinin yanındayız’

Ceviz büyüklüğündeki dolu yağışı cam ve plastik seralar ile açıkta bulunan ürünlerde büyük zarara yol açtı. İlk belirlemelere göre, 7 mahallede yaklaşık 450 dekar alanda hasar oluşurken, çiftçiler zararlarının karşılanmasını istedi. Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazan Durak Özçelik ve Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, dolu yağışı sonrası zarar gören çiftçiyi ziyaret etti. İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personeliyse hasar tespit ve kayıt çalışması yaptı.

“BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN”
Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, “Kahyalar, İnceğiz, Aydıncık ve Karalar mahallelerimizde yoğunlukta olmak üzere başlayan dolu yağışı sonrası zarar gören üreticileri Ziraat Odası Başkanı Sayın Yusuf Çelik ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sayın Nazan Durak Özçelik ile birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Müdürlük personeli hasar tespiti ve kayıtlarını yapıyor. Bizlerde tespitleri ve talepleri siyasi ve idari makamlara ileterek yaraların sarılması için gayret göstereceğiz. Tek tesellimizin can kaybı olmadığı olayın daha büyüğünü Rabbim yaşatmasın. Büyük geçmiş olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hadisat 2018-10-28 23:26:13

Çiftçinin ürettiği sebzenin iç ve dış piyasada değerini artıracak politikalarla da yanında olsanız keşke. Afet gelip geçicidir önemli olan çiftçinin emeğini koruyabilmektir.

banner81