Sıcak asfalta devam

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Aydıncık’ta sıcak asfalt çalışması başlattı.

Sıcak asfalta devam

Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Aydıncık’ta sıcak asfalt çalışması başlattı.

29 Nisan 2019 Pazartesi 21:38
Sıcak asfalta devam

16 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısı’nda yol sorununu dile getiren Beyobası Mahalle Muhtarı Abdurrahman Yıldız'ın isteği kısa sürede hayata geçirildi. Toplantıda isteğini söyleyen mahalle Muhtarı Abdurrahman Yıldız, "Beyobası ile Aydıncık Mahallesi'ni bir birine bağlayan yol bozuk olduğu için vatandaşları artık isyan ettirdi. Birçok mahalleyi bir birine bağlayan bu yolda sıcak asfalt çalışması yapılmasını istiyoruz" dedi. Konuyla ilgili en kısa sürede çalışma başlatacaklarını aktaran Belediye Başknaı Mehmet Ali Yılmaz, dün sıcak asfalt çalışmasını başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'a Beyobası Mahalle Muhtarı Abdurrahman Yıldız, Fen İşleri Müdürü Rasim Önver'de eşlik etti. Başkan Yılmaz, sıcak asfalt çalışmasının mahallelerde özveri ile devam edeceğini belirtti. Yolun altyapı çalışmalarını tamamlayan ekipler 1,5 kilometre sıcak asfalt dökecek.

 MUHTAR YILDIZ TEŞEKKÜR ETTİ
Çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade eden Beyobası Mahalle Muhtarı Abdurrahman Yıldız, "Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’a ilettiğimiz talebimiz kısa sürede yerine geldi. Gazipaşa Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yolun stabilize çalışmalarını tamamlayarak sıcak asfalt dökmeye başladı. Aydıncık Köprüsü'nü kullanan ilçe halkımız bundan sonra rahat bir nefes alacak. Çalışmalarda emeği geçen Gazipaşa Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'a, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine ve çalışanlara teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81